2777
2789
عنوان

یه ذره کمک

56 بازدید | 5 پست

خواهش میکنم راهکار بدین من ۲۰ سالمه تقریبا یکساله افسردگی دارم هی گفتم خوب میشم خوب میشم نشدم که بدترم شدم روانشناس هم رفتم اصلا به درد نخورد چیکار کنم خسته شدم حالم خوب نیست

عزیزم،اول به روانپزشک مراجعه کن که در صورت لزوم برات دارو بنویسه،،بعدم به خودت تلقین مثبت کن،بگو امروز خیلی حالم خوبه،،آهنگای غمگینتو پاک کن،به جاش آهنگ شاد بزار،حتی اگه به نظرت مسخرم میاد ولی یه قری برای خودت تو خلوت خودت با آهنگ بده،،نقاشی بکش،،ورزش،ورزش،ورزش،عالیههههه،مخصوصا ورزشای گروهی شاد،مثل ایروبیک یا شنا،سعی کن تو اتاق تنها نباشی ،برو تو سالن ،به زور هم شده خودتو بکش تو جمع خانواده،صحبت کن،فیلم بزار باهم ببینین،،با دوستات برو بیرون ،اونا را بیار خونتون...کیک و شیرینی درست کن...و یا هرکاری که از نتیجش احساس خوبی بهت دست بده،من خودم با آشپزی و دیدن نتیجش که یه غذا یا دسر خوشمزه میشه حال میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مررسی عزیزم از وقتی که گذاشتی ممنونم♥️♥️♥️

بهتر میشی،مطمئن باش،،هرکسی یه دوره غم و ناراحتیه عمیقو تحربه میکنه،غمی که پایان ندارن،ولی درنهایت این خودشه که باید خودشو نجات بده،یا بزاره همون طور بمونه،،هرچیزی چاره داره جز مرگ،،،نزار هیچ غمی تو رو از پا دربیاره،،تو باید روی غمت مسلط بشی نه اینکه اون افسار تو رو بگیره و با خودش به منجلاب ببره،،بلن شو،،قوی باش،،ناامید نباش