2777
2789
عنوان

من باردارم؟

114 بازدید | 11 پست

سلام وقتتون بخیر من ۱ ماه بعد رابطه رفتم ازمایش خون منفی شد بتا ۱.۶ بود و بعد رابطه هم دوبار پریود شدم در حدی که پد خیس میشد و مجبور بودم تند تند عوض کنم بیشتر  از ۴ ۵ روز هم بودن

به نظر شما من میتونم باردار باشم چون یک سری علائم دارم مثل کتف درد و دل درد تخمدانم تیر میکشه یهو و میزنه به رونم رحمم باد کرده انگار اما قبلا هم پریود میشدم یکم ورم میکرد‌ البته من قرص اورژانسی هم خوردم یکی همون شب ۱.۵ میل دوتا ۷۵ میل ۴۸ ساعت بعد از رابطه بنظرتون باردارم؟؟؟ یا هورمونام بهم ریخته

خب دوباره آزمایش بده

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ک این ماه دو روز پریود بودم چی؟  کلا دو روز پریود بودم یهو قطع شد 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
مرسی فداتشم اره من تخمک گذاریم درد داشته از اول

قربونت عزیزم میدونی ادم وقتی فکر می‌کنه الکی علایم دار میشه حالا ممکنه گرفتگی کتف بخاطر بد خوابیدن بد بلند کردن خلاصه چیزهای دیگه باشه اما چون ذهنت درگیره فکر می‌کنی بارداری

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت عزیزم میدونی ادم وقتی فکر می‌کنه الکی علایم دار میشه حالا ممکنه گرفتگی کتف بخاطر بد خوابیدن ب ...

من کتفم قشنگ ۲ هفتس درد گرفته و شکمم خیلی غرغر میکنه و صدا میده فکر کنم مشکل رودست

من کتفم قشنگ ۲ هفتس درد گرفته و شکمم خیلی غرغر میکنه و صدا میده فکر کنم مشکل رودست

ارههه احتمالا ایشالا زود زود خوب بشی من خودم هم اقدام به بارداری دارم قشنگ همه علایم هم میاد اما پریود میرسه بخاطر این گفتم به علایم نگاه نکن چون آزمایش خون مطمئنه بعدم که پریود شدی پس یعنی نیستی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ارههه احتمالا ایشالا زود زود خوب بشی من خودم هم اقدام به بارداری دارم قشنگ همه علایم هم میاد اما پری ...

مرسی گلم خیلی قشنگ توضیح دادی انشالله این ماه دیگه پریودی نیاد سراغت و یه بچه سالم و خوشگل خدا بهت بده ❤️

مرسی گلم خیلی قشنگ توضیح دادی انشالله این ماه دیگه پریودی نیاد سراغت و یه بچه سالم و خوشگل خدا بهت ب ...

مرسی عزیزم انشالا ممنون بابت دعا خوبت 🌹🤗

1
5
10
15
20
25
30
35
40