2777
2789

تا جایی که میدونم هیچ کس کتابخونه درس نمیخونه🤦🏻‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون پول ثبت نامه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
مرسی از ساعت چند میشه رفت؟ 

تو کتابخونه ها متفاوته ، کل ساعاتی که کتابخونه بازه میتونی بری درس بخونی واسه ما هفت صبح تا هفت شب بود

به تنهایی از خیابان رد شدم اما دگر دستی نبود که دستانم را لمس کند 
چرا؟ 

حالا اونجا رو نمیدونم ولی تا جایی که من میدونم اینجا کتابخونه هاش جوریه که هر کاری میکنن جز درس خوندن😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چرا؟خیلیا درس میخونن

اکثرا میپیچن

من دوتا دخترم کوچیکن میبرم کتابخونه 

فقط هزینه ثبت نام گرفتن 

اصلا باساعت مشکلی ندارن 

تازه اتاق کودکان اسباب بازی هم داره

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه