2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم؟

231 بازدید | 9 پست

من سرکار میرم نامزدمم همیشه خدا گیر میده صبح سر اینکه چرا رییست تو اتاقته گیر داده بود باید چادر بپوشیو فلان یه خانوم دیگم هست تو اتاقم تنهام نيستم  الانم اومده بود خونمون پیامامو خونده بود مهندسه کااااملا سنگینو کتابی بهم پیام میده تو اداره گفته بود برام ف.یلتر شکن بفرستین منم براش نوشته بودم ف.یلتر شکنو فرستادم  سر همین غوغا جرد به تو چه ربطی داره دادو هوار به بابامم شکایت کرد بابام هیچی نگفت قبلنم به تامزدم گفته بودم اینهمه بهم گیر میدی من کاری نکردم نمیکنم اینجوری تاوان باید بدم بعد همکارم که لاس میزنع باهاش باید راحت باشه؟ بخدا دیگه تحملم تموم شده خونوادم حق رو بهش میدن

بنظرم اگ دوسش داری ازش نگذر

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه کارتو ول کن خودشم سرکار نمیره حقوقی هم نداره 

سر منم درد اومدهههه بخدا کم اوردم  الانم دعوا داره هی زنگ میزنه وسط دعوا هم مامانمم اومده وسط دعوا و بهم حرف میزنه  که اون بفهمه مامانمم هست پیشم هوف

اره ولی پوستو استخون شدم بخدا  پسوریازیسم زیاد شده دکتر  جلو خودش بهش گفته مباید استرس دا ...

ی مدت ازش فاصله بگیر برو  چندتا روانشناس 

تا در آرامش تصمیم بگیری

❤اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
یه چیز بگم این بیماری که گفتی ژنتیکی هست...مشکلی با ایشون نداری میخوای ازدواج کنی جدا از بحث گیردادن ...

سر سرکار رفتنم همش مشکل داره دعوا داره چون رییسه میاد تواتاقم میگه بهش یگو نیاد چه طور بگم نیاد اخه کار داره ک میاد برا خوشوبش ک نمیاد این به کنار بیرونم میرفتم اوایل بحث داشت کمکم درست شد اومده خونمون از اول سرش تو‌گوشی انگار ن انگار من اونجام خونه خودشونم همینطور وقتیم تذکر میدادم شاید یکی دوساعت خوب بود ولی دوباره همون اشو همون کاسه