2777
2789
پول پسندار کن باهاش ماشین بخر ماشین داری پس انداز کن بهتر بخر برو کربلا بچه دوم بیار تزریقات یاد ...

پول تا اون حد نمیتونم دیگه پس انداز کنم،مسافرتم باهمسرم میریم،بچه دوم نمیخایم،درس هم تا اینجا که خوندم کافیه فوق لیسانسم،تزریقات واون یکی شغلا که گفتی با روحیه من سازگار نیس

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه شما هم کاربر ۹۲ هستی😍😘

اره عزیز ماها هم گروهی بودیم سال ۹۲. بچم ی سال از پسرت بزرگتره.البته خودم چند سال بزرگتر از شمام

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عه؟اون موقع توی تاپیک گوگولی و نیکان اینا بودم .خدا بچه تون رو براتون حفظ کنه😍😍😍😍

اره، ممنون همچنین گل پسرتو 🤩🤩

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اینکه اخبار گوش نمیدی خوب نیست با اون کتاب خوندن و مطالعه تون در تضاده 

منظورم اخبار روزانس و دم به دقیقه چک کردن خبر

نه اینکه کلا سرم عین کبک تو برف باشه و ندونم دور و برم چی میگذره

منافاتی هم با کتاب و مطالعه نداره😊😊

در ضمن خوب و بد نسبیه شما نمیتونی بدون دونستن شرایط من بگی این کار بده یا خوب نیست😊 و منم نمیتونم

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
چرا این فکرو میکنی چی از سنت گذشته 

درس خوندن درس گوش دادن ذوق دخترای ۱۸ ساله رو ندارم همش تنهام می دونی کلاسمون ۳ اقان یک خانوم که منم اونا باهمن من بیچاره تک و تنتها اصلا درس خوندن بهم نمی چسبه