2777
2789
چند تا دکتر بردی؟ پسر من سن استخوانی بیشتر بود و قدش بلند بود  دکتر گفت نیازی به آمپول نیست&n ...

یه دکتر بردم همون روز اولم که بردم فوری آمپول نوشت تزریق کردیم خیلی پشیمونم 😓😓ایلامم عزیزم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سن استخوانی پسرتون چند سال از خودش بزرگتره؟ 

اگه میتونی بیا کرج دکتر نوریان 

تو عکس زده بود ۱۲ دکتر گفت یک سال بیشتر نیست 

پسرم ۱۰ ساله ۹ ماهشه قدش ۱۵۰ 

مو زائد هم داشت .اما دکتر گفت مو ارثی و قدش هم بلند میشه 

آمپول و دارو نمیخواد 

آزمایشاتی که انجام دادیم همه خوب بود 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اگه میتونی بیا کرج دکتر نوریان  تو عکس زده بود ۱۲ دکتر گفت یک سال بیشتر نیست  پسرم ۱۰ سا ...

عزیزم دختر من 8سالشه عکس زده بود 11 خیلی زیاده... نمیتونم بیام شرایطشو ندارم هزینه هم نمیتونم بکنم 

دختر منم کم وزن 8سال و 6 ماهه وزن 21 قد 126 دکتر میگه وزنش کمه ولی چون قدش خوبه کارش نداریم 😶

خب قد خیلی مهمه راست میگه دوتر

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم دختر من 8سالشه عکس زده بود 11 خیلی زیاده... نمیتونم بیام شرایطشو ندارم هزینه هم نمیتونم بکنم&n ...

پسر من دو تا ۳ سال بزرگتر بود 

انشالله هر چی خیره 

اگه تونسی زنگ بزن مطبشون شاید آنلاین ویزیت کنن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اگه میتونی بیا کرج دکتر نوریان  تو عکس زده بود ۱۲ دکتر گفت یک سال بیشتر نیست  پسرم ۱۰ سا ...

من اگه دخترم بالای 140 بود براش آمپول نمیزدم الانم پشیمونم واقعا ولی راهی ندارم مجبورم 1سال براش تزریق کنم 

من اگه دخترم بالای 140 بود براش آمپول نمیزدم الانم پشیمونم واقعا ولی راهی ندارم مجبورم 1سال براش تزر ...

انشالله هر چی خیره