کیا رژیم گرفتن و نتیجه بدون برگشت گرفتن؟ چجوری بهش عمل کردن؟ من خانوادم نمیذارن رژیم غذایی بگیرم چون قبل بدنم صورتم لاغر میشه از طرفی همینجوریشم بدنم همیشه خسته و بیحاله اکه غذاهای انرژی زا نخورم باید عین میت بیفتم ی گوشه. ده کیلو اضافه وزن دارم میخام کمش کنم در حد دو سه کیلو لاغر میشم ولی باز دو برابر بیشتر برمیگرده تا دیگه کیلو نمیتونم ادامه بدم مثلا بجای اینکه عادت غذاییمو بذارم کنار چه ورزشی انجام بدم یا چه دمنوشی بخورم البته که غذای فست فودی اصلا نمیخورم ولی درکل غذای خونگی پر چرب و چیلی دوس دارم میتونم از حجمش کم کنم ولی نمیتونم کلا بذارمش کنار یه روش بگید بتونم تو ماه این ده کیلو رو کم کنم☹️☹️مشکلم فقط شکم و پهلو و کمی هم پهنای دور بازم و دور ران هست وگرنه مچ دست و پام و صورتم شبیه جنازه س خیلی لاغره
من ده کیلو کم کردم مونده ۵ کیلو . منم غذای چرب دوست دارم کم میخورم ولی قطع نکردم برنجم میخورم هر روز . چای سبز و دارچین دم کن هر روز ی بار بخور . روزی ی ساعت ورزش یا پیاده روی . قرص مولتی ویتامین بخور . شبا نون و برنج نخور شام تو خالی بخور
بهترین راه کم کردن وزن کم خوری و تحرک زیاده نباید انقدر گرسنگی بکشی که شب کم بیاری شب پر خوری کنی کم بخور به تعداد بیشتر وقتی گرسنه باشی متابولیسم بدنت کم میشه سیر که باشی چربی سوزی میکنی به شرطی که تحرک داشته باشی من تا دو ماه پیش ۶۲ کیلو بودم شرایط کاریم یه تغیری کرد که خیلی فعالیت داشتم ادم کم خوراکی هم هستم بخاطر تحرک زیاد به ۴۸ کیلو رسیذم
لازم نیست غذا رو کنار بذاری فقط حجم اون غذا رو از طریق کالری شماری متعادل نگه دار سراغ دمنوش و قرص ...
نه اصلا از قرص متنفرم حجم غذامو جدیدا کم کردم یکم احساس سبکی میکنم ولی حس میکنم مشکلم از روده س یبوست میشم وقتی کم غذا میشم بعد شکمم باد میکنه اینبار یبوست نشدم شاید باورت نشه جمعه رفتم رو ترازو ۷۸ بودم امروز ۷۵😐با همون لباسا نمیدونم وزنه خراب بود یا چطور میشه تو ۲ روز سه کیلو انقد کم شد ولی میترسم دوبرابر برگرده چون بیشتر از سه کیلو نمیتونم کم کنم حتی اگه رعایت کنم میترسم برم دکتر برام قرص بنویسه چون با قرص حالت تهوع میگیرم اصلا دوست ندارم
من ده کیلو کم کردم مونده ۵ کیلو . منم غذای چرب دوست دارم کم میخورم ولی قطع نکردم برنجم میخورم هر روز ...
همبن الان که پیام شمارو میخوندم ی تیکه ماهی سرخ شده چری و چیلی 😋😋🥺مامانم آورد مکه میشه نخوردش اخهههه🥴ولی خب قبول دارم با خوردن همه اینا ورزش نمیکنم اگه ورزش کنم میتونم صد برابر اینارم بخورم و چاق نشم من فقط از آینده میترسم بخاطر چربی چون تو بارداری تاثیر داره همین الانشم کیست و تنبلی تخمدان دارم🥺
بهترین راه کم کردن وزن کم خوری و تحرک زیاده نباید انقدر گرسنگی بکشی که شب کم بیاری شب پر خوری کنی کم ...
چه خوب تو چند ماه انقد کم شدی؟ چون من دارم میبینم فقط با دوی سریع میتونم وزن کم کنم وگرنه صبح تا شیک پیاده روی کنم وزنم کم نمیشه یا تو کارای خونه اینور اونور برم اصلا تاثیر ندارع دوی سریع و ورزشهای پرجنب و جوش اثر میذاره شاید باورتون نشه من زمان دانشگاه میرفتم سالن اونموقع ۶۵ بودم تو سه جلسه شدم ۵۶ چون تو خونه هم بخاطر امتحانایی که مربی میگرف مجبور بودم تمرین کنم ولی وقتی گذاشتمش کنار دوبرابرش برگشت شدم ۷۰ و خورده ای بخاطر همین یکم از ورزش میترسم