2777
2789
عنوان

پزشکی

110 بازدید | 15 پست

سلام دوستان  کسی هست درباره خونریزی معده اطلاعات داشته باشه؟مادر شوهرم امروز حالش بد شد بردیم بیمارستان گفتن معدش خونریزی کرده گلبول قرمزش به شدت کمه خیلی حالمون بده ایا خوب میشه زود یا خطرناکه😢

نمیدونم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله خوب میشه

احتمالا زخم معده داشته متوجه نشدین

البته علت های دیگه هم باید بررسی بشه

اگه هم معده اش سوراخ شده باشه با عمل محلش رو پیدا میکنن و میدوزن

(جی آی بیلیدینگ ) هستش در واقع

بله خوب میشه احتمالا زخم معده داشته متوجه نشدین البته علت های دیگه هم باید بررسی بشه اگه هم معده ...

خدا کنه زود خوب شه خیلی نگرانیم از صب انقد حرفای مختلف شنیدیم دیگه داغون شدیم مادرشوهرم  چون  دیابتم داره انسولین وقرص مصرف میکنه خدا بدونه چندتا چندتا میخوره اجازه نمیده هیچکی دست به قرصاش بزنه

عزیزمم نگران نباش انشالله ک زودی خوب میشه 😍😍... اخه میدونی اکثر مواقع عروسا با مادر شوهراشون در جن ...

اره میدونم گلم چی میگی ولی مادرشوهرمن بنده خدا اونحوری نیس کاری نداره مظلومه

نگران نباش  علایم دیگه ای ندارن؟

حالت تهوع داشت. دوسه روز بود بالا میاورد کچ شده بود  رنگش گلبولای قرمزش پنجه گفته بودن امکان سرطانم هست حالا از صب منتظر دکترشیم بیاد

حالت تهوع داشت. دوسه روز بود بالا میاورد کچ شده بود  رنگش گلبولای قرمزش پنجه گفته بودن امکان سر ...

امیدوارم چیز مهمی نباشه 

میشه بعداً بگی دکترش چی گفته؟

ولی وقتی برم دلم برا تو خیلی تنگ میشه :)