2789
عنوان

ازدواج دوم

327 بازدید | 14 پست

کسانی که ازدواج دوم داشتید چطور با همسرتون آشنا شدید چند سالگی ازدواج کردید همسرتون مجرد بود یا قبلا ازدواج کرده بود. هر نصیحتی هم که فکر میکنید برام مفیده لطفا بهم بگید

لایک پلیز

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هردو ازدواج دوم و بچه داشتیم از طریق فضای مجازی اشنا شدیم نصیحتم اینکه با یکی هم سطح و شرایط خودت ...

من بچه ندارم به نظرت اگه با یه پسر مجرد ازدواج کنم اشکالی نداره

من بچه ندارم به نظرت اگه با یه پسر مجرد ازدواج کنم اشکالی نداره

بستگی ب شرایط هردو طرف داره ک ایا خانواده پسر راضی هستن؟

از خوده پسره مطمعنی ک بعدا سرکوفت ازدواج قبلی رو نمیزنه؟

منم همین شرایطو داشتم ولی مادرش راضی نبود.هرچند خودش شهر دیگه دور از خانوادش زندگی میکرد و میگف خانوادم نمیتونن دخالت کنن و من جز تو کسیو نمیخام ..ولی من رد کردم چون مخالفت خانواده ممکن بود بعد ها مشکل ایجاد کنه..الان این مدل ازدواج زیاد شده برید مشاوره قشنگ راهنمایی میکنه

بستگی ب شرایط هردو طرف داره ک ایا خانواده پسر راضی هستن؟ از خوده پسره مطمعنی ک بعدا سرکوفت ازدواج ق ...

مرسی از راهنماییت. شما چند سالگی ازدواج کردید و چند سال با شوهرت اختلاف سنی داري