2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوبه متوسطه  زیاد خودتو درگیر اینا نکن باور کن مهم نیست

اخه همه دوستام بالای ۱۸بودن😭💔

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
خیلی خوب  درگیر این چیزا نشو

اخه همه دوستام بالای ۱۸ بودن💔😭

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
اخه همه دوستام بالای ۱۸بودن😭💔

به عنوان به اسکلی که پیام میداد به استاد چرا بهم ۱۸ و نیم دادی حق من ۱۹ بود میگم واقعا مهم نیست 

یعنی من تا دانشگاهمم اینجوری بودم الان میفهمم چقدر بی اهمیت بود 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
اخه همه دوستام بالای ۱۸ بودن💔😭

بیخیال همه دوستات 

فقط و فقط مهم خودتی 

قرار نیست هم سو و هم ردیف با بقیه باشی

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
بیخیال همه دوستات  فقط و فقط مهم خودتی  قرار نیست هم سو و هم ردیف با بقیه باشی

ممنونم ازت حالم با حرفات بهتر شد🥺❤

به عنوان به اسکلی که پیام میداد به استاد چرا بهم ۱۸ و نیم دادی حق من ۱۹ بود میگم واقعا مهم نیست  ...

عههه 

ایشالا منم به جایی برسم که برام مهم نباشه البته تلاشمو بکنما شد شد نشد نشد💔🥺

ممنونم ازت حالم با حرفات بهتر شد🥺❤

فداتشم♥️

انقدر روح زیبا تو قشنگ تر و مهم تر از یه نمره هست که  ناراحتی بیشتر از دو دقیقه براش زیادی هست 

نمره یه معیار بی ارزش هست،خودت رو از بند عدد ها نجات بده 

ارزش تلاش و تفکر و خود تو،خیلیییی بیشتر از این چیزاست 

همیشه حال دلت خوب باشه دختر مهربون♥️

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
فداتشم♥️ انقدر روح زیبا تو قشنگ تر و مهم تر از یه نمره هست که  ناراحتی بیشتر از دو دقیقه براش ...

وایییی خدا انرژی گرفتم 🥺🫂💜💜خیلی نیاز به یه دلگرمی این طوری داشتم.. 

ممنونم که هستی و حالمو خوب کردی🙂🫂💜

وایییی خدا انرژی گرفتم 🥺🫂💜💜خیلی نیاز به یه دلگرمی این طوری داشتم..  ممنونم که هستی و حالمو ...

♥️♥️