2777
2789
عنوان

بلاگرا

199 بازدید | 17 پست

اینای میگم نظر شخصی منه و اینک قصد توهین و حسودی ب کسیو ندارم 

من از ی بلاگر جدا از کاراشون خیلی خوشم میومد 

دیشب دیدم استوری گزاشته عمل لیپوماتیک کرده 

واقعا واسم قابل هضم نبود 

ادمای ک خودشون میگن تلاش کنین و ورزش کنین و انگیزه میدن مثلا بعد سرتاپا خودشون فیک و عملن 

لنز و مژه کاشت و ناخن کاشت و زاویه فک و دماغ عمل و موهاشم اکستنشن و لبام ژل و... 

من نمیفهمم خب مگر چقدر زشتن؟ 

یکنفر دیگم بود سال95 اومد اینستا 20کا فالور داشت الان شده جزو بلاگرای بزرگ مثلا اززمین تااسمون فرق کرده شبی دیدم عکساشو 

اونم مث همینا عمل دماغ و ژل لب و کاشت مژه و زاویه سازی و... 

پول دارن و دوس دارن اوکیه ولی داره الگو سازی میشه

کدوم بلاگر خارجی اینجوریه؟ یا شما کدوم فیلم یا بلاگر یا بازیگر خارجیو دیدین عمل کنه انقد یا انقد غیرطبیعی باشه من معمولا دیدم طبیعی نهایت عمل کنن ن انقد افراط ک شکل عروسک کوکی بشن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاگرای فیک و مفت خورن

جدا ازاینا بعضیاشونو ادم دوس داره کلا ولی بااینکارا ادم حالش بهم میخوره

چه هنری دارن من اصلا پیج ایرانی دنبال نمیکنم اکثرا پیج خارجی  شاید دوسه تا ایرانی اونم دررابطه ...

میگم ک اصلا بحث هنر و مفت خوری نیست 

ادم گاهی از قیافه یا حرف یکی خوشش میاد  ولی دیگ حال ادمو بهم میزنن

اونا مقصر نیستن شما پول نت صرف اونا میکنین اونام پولدارمیشن نمیدونن چکارش کنن میرن اینکارا میکنن

من صرف کسی نمیکنم چون اینستامو چندساله پاک کردم 

کلا فن پیجای روبیکارو میبینم یا گاهی جایی عکسی فیلمی میبینم 

متاسفانه این مدل تفکر توی ذهن خیلی از خانما رفته حتی توی همین نی نی سایت که همش میگن به خودتون برسین عمل کنید و.... اون که دیگه یه بلاگره که شغلش اینه که دیده بشه توقعی ازش نیست.

خیلیا فکر میکنن به خود رسیدن یعنی اینکه آدم خودشو بکنه عروسک و هر چی مد شد انجام بده

متاسفانه این مدل تفکر توی ذهن خیلی از خانما رفته حتی توی همین نی نی سایت که همش میگن به خودتون برسین ...

میدونی من خودمم ی مدت تحتت تاثیر بودم 

اما الان میفهمم تمامش الکی بود 

چون افراط میاره 

من اومدم بخودم بریم رفتم جلو موهامو بنفش کردم و ناخن کاشتم و لیفت مژه کردم و... هیچی حالمو خوب نکرد یا رضایتی ازخودم نداشتم همش بیشترشو میخاستم تااینک با خودم کناراومدم و خودمو دوس داشتم من همینم ک هستم 

متاسفانه این مدل تفکر توی ذهن خیلی از خانما رفته حتی توی همین نی نی سایت که همش میگن به خودتون برسین ...

مد شه ؟؟؟ همین ایران اگر مد شه جای دیگه دنیا مد نمیشه همینا که ژل لب میزنن خدااا من اونا رو که میبینم حالم بد میشه 

من صرف کسی نمیکنم چون اینستامو چندساله پاک کردم  کلا فن پیجای روبیکارو میبینم یا گاهی جایی عکس ...

مثل سگ دروغ میگن ملتو اسکول کردن یه مدت زن اول شکارچی از رو دلسوزی فالو داشتم تا کمکش کنم چون فکر میکردم بهش ظلم شده بعد دیدم هر روز میاد  مثل سگ دروغ میگه  هر روز یه داستان جدیدی طلاقی درست میکنه با هووش با شوهرش کاملا هم تابلو بود بعدش ک کلی فالورر جذب میکرد میگفت ما آشتی کردیم فالووراشم همه آنفالوش کردن

مثل سگ دروغ میگن ملتو اسکول کردن یه مدت زن اول شکارچی از رو دلسوزی فالو داشتم تا کمکش کنم چون فکر می ...

اره همشون ک دروغ میگن و واقعا پول مفت میخورن و....