2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کباب تابه ای‌.گوشت چرخ کردخ و سیب زمینی.کوفته ریزه

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

لازانیا

موساکا

گراتن سیب زمینی و چرخ کرده

ماکارونی 

سیب زمینی شکم پر

دلمه کدو یا گوجه

کبه عربی

کباب تابه ای

اینا رو‌خودم دوست دارم 🥰

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
لازانیا موساکا گراتن سیب زمینی و چرخ کرده ماکارونی  سیب زمینی شکم پر دلمه کدو یا گوجه کبه ...

یکبار کبه خوردم خیلی روغن کشیده بود دلمو زد اما خیلی دلم میخواد درست کنم اگه بلدی ودرست کردی دستورشو بده بگو چکار کنم اونطور روغن نکشه خودش 

یکبار کبه خوردم خیلی روغن کشیده بود دلمو زد اما خیلی دلم میخواد درست کنم اگه بلدی ودرست کردی دستورشو ...

من تو فر درست میکنم عزیزم با کمی روغن حله

ولی چون ترکیب دورش برنج شفته و سیب زمینی هست خیلی روغن میکشه

مامانم بعد درست کردن میذاره نیم ساعت فریزر بعد توی آرد سوخاری میندازه و بعد سرخ میکنه روغن کمتری میکشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
یکبار کبه خوردم خیلی روغن کشیده بود دلمو زد اما خیلی دلم میخواد درست کنم اگه بلدی ودرست کردی دستورشو ...

یک پیمانه برنج رو با یک سیبزمینی متوسط و یکم نمک و زردچوبه برای رنگش بذارین آنقدر بپزه تا شفته بشه

مواد میانیکپه پیازداغ گوشت چرخ کرده ادویه دلخواه گردو خورد شده و کمی سبزی معطر هست ما ترخون و مرزه میزنیم

یک مشت مواد برنجی یک قاشق مواد گوشتی وسطش گلوله می‌کنیم نیم ساعت میذاریم فریزر خودش رو بگیره و توی فر یا روغن سرخ می‌کنیم 

یک پیمانه برنج رو با یک سیبزمینی متوسط و یکم نمک و زردچوبه برای رنگش بذارین آنقدر بپزه تا شفته بشه ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی دورش وانمیره؟اون که خوردم دورش برنج سفید بود توشم فقط یک قاشق گوشت چرخ کرده اما گاز میزدی روغن میچکید رو لباست اما این که شما گفتی خیلی خوشمزه تره. تو فر رو مال نزنم چند دقیقه بمونه؟