2777
2789
عنوان

ته دیگ ماکارونی... راه حلی دارید بهم بگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5868 بازدید | 118 پست

اگه بخوای خیلی ته دیگات خوشگل بشه روغنش نباید کم باشه، من خودم روغن زیاد نمیریزم یکمم باید اب بریزی ولی ته دیگم برشته ان خیلی عااالی بشن روغن باید یکم بیشتر باشه و زمانی که روی گاز هست باید به اندازه ای باشه که ته دیگت خودشو بگیره با حرارت ملایم.

نه با نون هم نمیشه. همش نرم درمیاد 

خب مواد ماکارونیت نباید آبدار باشه،اول زیرشو متوسط بذار دمش که بالا اومد کم کن

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمانی ک ماکارونی رو میزاری دم دوسه دیقه اول بزار شعله زیاد بشه تا درب قابلمه داغ بشه دست بزنی معلومه بعد ار اون شعله رو خییییلی کم کن و باز حداقل20 دیقه تا نیم ساعت زیرش روشن باشه

ولی حواست باشه نسوزه 

نرررری زیرشو زیاد کنی  باید خیلی کم باشه... 

نه با نون هم نمیشه. همش نرم درمیاد 

روغن بیشتر بریز بذار داغ شه بعد نون بنداز

تا غذا حاضر شد بیار سر سفره دیگه نذار رو گاز سرد شه اونجوری نرم میشه

گویند خدا همیشه با ماست ... ای غم نکند خدا تو باشی

برا ته دیگ باید رو شعله بمونه حسابی تا ترد بشه 

سیب زمینی ب ادستگاه نایسر دایسر یا همون دستگاه که سیب زمینی چیپسی خورد میکنه خرد کن بزار کفش خیلی خشمزه میشه 

خدایا امیدم فقط به خودته....... 

ببین امتحان کن حتما

روغن بریز کف قابلمه بزار قشنگ داغ بشه سیب ها درست خرد کن خ کلفت نباشه ن خیلی نازک بزار کف قابلمه مواد بریزد روش بعد زیرش کم نکن زیاد متوسط ده دقیقه ای ی بار قابلمه جابه کن که همخ طرفش  حرارت درست ببینه

من این کارا کردم ته دیگ هام عالی شو

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉

ماکارونیو آبکش میکنم

قابلمه رو آب میکشم میذارم رو گاز

آبش خشک شه ولی ...

در حد سه چهار قطره آب بمونه توش،...

روغن میریزم در حدی که همه جای قابلمه چرب بشه قشنگ

نون میذارم و ماکارونی

اون روغن و چند قطره آب حسابی ترد و طلایی میکنه

درضمن وقتی همه چی آمادس زیر قابلمه رو خاموش کن اگ زودتر خاموش کنی بخار میکنه و ته دیگ نرم میش 

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭