2777
2789
عنوان

ارتش سری🤍

846 بازدید | 3 پست

کسی هست این رئالیتی شو رو دیده باشه؟

من تا یه جایی دیدم و خیلی به دلن ننشست و متوجه نشدم

بنظرتون اگه ادامه بدم متوجه میشم؟

شما خوشتون اومد از این برنامه؟

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

دلم*

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

سلام عزیزم اره اگه بره جلوتر متوجه میشی، من موشم اومده و دنبالش میکنم😍😍 خصوصا بازی خانم بهاره قاسمی عالیه و شقایق دهقان افتضاح 😒 اصلا معلوم نیست داره برای کدوم طرف بازی میکنه

وقتی که ماسک هاشون رو میذارن و دونه دونه معرفی میشن توسط گرداننده، اونموقع نقش هارو یادداشت کن، خیلی کمک میکنه بهتر متوجه شی عزیزم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم اره اگه بره جلوتر متوجه میشی، من موشم اومده و دنبالش میکنم😍😍 خصوصا بازی خانم بهاره قاسم ...

سلام عزیزم 

اره متوجه شدم