2777
2789
عنوان

به یکی پول قرض دادم....

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 27 پست
چرا شرکت نکردی؟ بورس کالا بردی؟

چون یکساله بودنمیصرفید واقعا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پسرخاله من چند ماه پیش برد. راسته

عآدی بودچه ماشینی؟؟من هرکیودیدم تویکساله هابوده غیرمادران

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خودش حداقل یه پیامی چیزی باید بده که من خیالم راحت بشه تا کی پس میده اخه

ن بابا اصلا منتظر نمون

بگو خواهش میکنم پولو بریزید پول بابام بوده چک داره برگشت بخوره ، میکشه منو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ن بابا اصلا منتظر نمون بگو خواهش میکنم پولو بریزید پول بابام بوده چک داره برگشت بخوره ، میکشه منو

شوهر دارم. خودم خونه دارم درامد که ندارم ولی اون استاد دانشگاهه و کلینیک داره... گفت پول لازمم حقوقم هست و از مراجعینم هم میرسه ...

خب به هر حال اون ماه که حقوق گرفته الانم اول برج دوباره پول دستش میاد یه تومن فکر نکنم پس دادنش سخت باشه براش

شوهر دارم. خودم خونه دارم درامد که ندارم ولی اون استاد دانشگاهه و کلینیک داره... گفت پول لازمم حقوقم ...

الکی بگو. بزار از بابات بترسه

یا بگو شوهرم چک داره  گفته از اون پول ۱تومنی گ دستم بوده باید جاشو پر کنم

خودتو ب ترس و لرز بزن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اینقدر از این کارا کردم پول قرض دادم پس ندادن بهم

اره اشتباهه واقعا. منم بی زبونم کلا ‌. نه نمیتونم بگم در صورتی که خودم همون موقع هم لازم داشتم. شوهرم هم نمیدونه پول قرض دادم به یه ادم غریبه ....

الانم نمیدونم چی بگم که پول خودمو بگیرم

اره اشتباهه واقعا. منم بی زبونم کلا ‌. نه نمیتونم بگم در صورتی که خودم همون موقع هم لازم داشتم. ...

بابا میگم فیلم بازی کن. خودتو ب ترس و لرز بزن

بزار از شوهرت یا بابات بترسه پوله رو بریزه برات