2777
2789
عنوان

ساکشن گوش

3614 بازدید | 14 پست

دوستان امروز سکشن گوش انجام دادم،  میخوتم تجربیاتمو در اختیارتون بذارم،  بهیج عنوان نه درد داره نه ترس،  فقط ممکنه حین انجام ساکشن یکم سرگیجه بهتون دست بده که سریع رفع میشه،  چند روز قبل از ساکشن دکتر قطره گلیسیرین فنیکه میده بریزی تو گوش تا محتویاتش نرم بشه و ساکشن راحت انجام بشه،  من انجام دادم چون احساس میکردم یکم کم شنوا شدم با ساکشن گوشم باز شد و الان راحته راحتم. 

منظورت همون شستشوی گوشه ؟ منم مدت هاست ک باید گوشم رو شستشو بدم ،حالا چند روزیه ک خیلی بیشتر گرفته ،خوب نمی‌شنوم و سرگیجه دارم ،الانم با این حالم نمیتونم برم دکتر گوش و حلق و بینی ،کلافم کرده🤕

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
منظورت همون شستشوی گوشه ؟ منم مدت هاست ک باید گوشم رو شستشو بدم ،حالا چند روزیه ک خیلی بیشتر گرفته ، ...

نه عزیزم شستشو با ساکشن فرق میکنه،  اینکار تخصصیه و بهتره برید پیش متخصص گوش و حلق و بینی،  من یمدت بود گوشم کیپ شده بود،  حس میکردم کم میشنوم،  کلافه شده بودم،  رفتم پیش متخصص گفت باید ساکشن بشی،  الان راحت شدم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم شستشو با ساکشن فرق میکنه،  اینکار تخصصیه و بهتره برید پیش متخصص گوش و حلق و بینی،  ...

منم احساس میکنم الان ب کاری بیشتر از شستشو نیاز داره ،ی جور دیگه شده چند روزه تو سرم صدا میده و شنواییم کم شده ،سرگیجه هم دارم ،ولی میترسم تو بارداری برم🤦

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
منم احساس میکنم الان ب کاری بیشتر از شستشو نیاز داره ،ی جور دیگه شده چند روزه تو سرم صدا میده و شنوا ...

منم اولش میترسیدم،  ولی واقعا ترسم بی مورد بود چون براحتی انجام شد و هیچ دردی نداشت،  با خیال راحت انجام بدین، برای بارداری از قبل از منشی بپرسین از دکتر براتون بپرسه،  فکر نمیکنم ممنوعیتی داشته باشه. 

منم اولش میترسیدم،  ولی واقعا ترسم بی مورد بود چون براحتی انجام شد و هیچ دردی نداشت،  با خ ...

اره فکر میکنم برم بهتر باشه ،چون احتمالا بعد زایمان مشغله ام بیشتره ،ممنونم❤️

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
اسی من دو روز پیش ساکشن کردم ولی یه سرگیجه خفیف دارم. شما سرگیجه نداشتی بعدش؟

عزیزم شما خوب شدی گفتی سرگیجه داشتی بعد از ساکشن؟ من یه هفته دیگه باید برم خیلی میترسم

وقتی دیگران خوشحالن براشون خوشحال باشيم وقتی ناراحت شدن نمیخواد براشون دلسوزی کنیم چون فایده ایی نداره

وای من خیلیییی دردم گرفت نمیدونم چرا، بعدشم کوتاه سرگیجه داشتم

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
چی از گوشت دکتر بیرون کشید؟

ندیدم اصلا، ولی میگفت جرمهای ریز بوده که به هم چسبیده بودن، متاسفانه گوشم زیاد جرم تولید میکنه و هر چند وقت یکبار این مشکل رو دارم، دکتر گفته به هیچ وجه از گوش پاک کن استفاده نکن چون جرمها رو فشرده میکنی و میفرستی انتهای مجرای گوش

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.