2777
2789
عنوان

قلیون کشا

139 بازدید | 7 پست

میگم چقدر بهم حس ارامش میده سبکم میکنه کسی هست قلیون حالشو خوب کنه

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

من بوش بهم میخوره سردرد میگیرم چ برسه کشیدن 

درضمن عزیزم قلیون روی هورمون های شما و بارداریتون خیلی تاثیر داره

بدتر از اون بوش روی افراد دیگ تاثیر داره

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که هر موقه کشیدم یا حالت تهوع گرفتم یا سرگیجه آرامشی ندیدم. بازم سیگار

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..

اه ن از سیگار متنفرم

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

شاید طعمش خوب نبوده سنگین بوده طعم لاو خیلی خوبه

بار اول با دوسیب شروع کردم یک ساعت ونیم خودم تنها کشیدم نمیدونم چجوری الان متنفرم از دوسیب فقط نعناع و لاو اونم دیگه باردارشدم پنج ماهه نکشیدم

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778
2791