2777
2789
عنوان

۳ساله ندیدیم همو

614 بازدید | 68 پست

قرار بود ماه اینده همو ببینیم خیلییی یهویی ماه دیگه عقد خواهرش💔💔😐😐😐😐

خواهرش ۵سال از خودش کوچیک تر و ۲سال از من کوچیکتر

حالمم گرفته شدههه

دامادشون یهویی تصمیم گرفته عقد کنن😑😑😑

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

چن سالتونع رل مجازی هستین؟؟

من ۱۸ اون ۲۱

اره

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از این دلتنگی 

لعنتی خیلی افتضاحه 

منم دلم برای یکی از دوستای دبیرستانم تنگ شده و منم ۲ ساله ندیدمش و همه اش به آخرین دیدارم‌ن تو کافه فکر میکنم 

فعلا نمیتونم حتی پیامک بهش بدم ، کاش همین امشب خودش پیام بده 😅 

امان از این دلتنگی  لعنتی خیلی افتضاحه  منم دلم برای یکی از دوستای دبیرستانم تنگ شده و م ...

دوست دبیرستانی دلتنگیش کمتر از عشقه

۳ ساله رل زدی؟! چطور میتونی با پسری ک توی ۳سالی ک رل زدی اصلا ندیدیش بمونی😐 شاید دروغ گفتع از کجا ...

۵ساله رل زدیم

از چشمام بیشتر اعتماد دارم بهش دروغم نمیتونه بگه چون با اقوامش در ارتباطم 

دامادشونو فالو دارم اونم منو😂😂😂

واای منم از 13 سالگی اشنا شدیم اطرافیانمون باهم رل زدن اشنا شدن ازدواج کردن 5 تا زوج بودن بعد از ما اشنا شدن عروسی هم کردن الان 3 تاشون بچه دارن ما هنوز هیچی من 19 اون 28 تازه الان بخاطر یسری مسائل دیگه باهم حرفم نمیزنیم هیچوقت یادم نمیره شب عروسی تک تکشون کلی گریه کردم 😂😂

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
چطور طاقت میارید سه سال همو نبینین من یه هفته ندیدمش و نمیتونم ی هفته دیگه ببینمش دلم داره  میت ...

منکه دیشب سر دلتنگی ی چی گفتم اونم عصبی بود از اینکه خواهرش از خودش بچه تر داره ازدواج میکنه و خودش نمیتونه منم بهونه گیری بد ری.د بهم گفت میخوای بری عروس بشی راه باز جاده دراز خیلی ضایعم کرد😑😑😑😑😑😑

چطور طاقت میارید سه سال همو نبینین من یه هفته ندیدمش و نمیتونم ی هفته دیگه ببینمش دلم داره  میت ...

پس من خیلی صبورم🤣چون نه تنها دیگه نمیبینمش دیگه ارتباطم قطع شده 

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه