2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

143 بازدید | 21 پست

سلام خانوما. ممکنه بارداری بدون علائم باشه؟ من سه روز دیگه موعدمه و درد پریودی خفیف دارمو ران باهام درد میکنه. چند روز پیشم سمت راست شکمم تیر میکشید و سوزن سوزن میشد امروزم مثانم تیر میکشید🤕ممکنه علائم بارداری باشه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
من حتی طعم فلز هم توی دهنم حس کردم حتی تهوع هم داشتم ولی پری شدم

منم ماه پیش همه علائمو داشتم ولی پری شدم خیلی کم

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ربطی داشت منم هفت هفتمه هیچ علایمی ندارم به علایم نیس گلم

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
چه ربطی داشت منم هفت هفتمه هیچ علایمی ندارم به علایم نیس گلم

واقعا؟ دعا کن باردار باشمچن وقت اقدام بودی شما

واقعا؟ دعا کن باردار باشمچن وقت اقدام بودی شما

من تبلی شدید داشتم لترو،و امپول زدم سه،چهارماه اقدام بودم

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

با اجازه استارتر

بچها از موقع که اقدام جدی کردم اولین پریودم بعد از اولین اقدام روز 5 شروع شد ترشح همینجوری تا الان نزدیک دوماه هست ترشح سفت و کشدار بدون بو و خارش دارم از چیه آخه کلافه شدم دیگه 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
من تبلی شدید داشتم لترو،و امپول زدم سه،چهارماه اقدام بودم

برا منم دعاکن 😭

با اجازه استارتر بچها از موقع که اقدام جدی کردم اولین پریودم بعد از اولین اقدام روز 5 شروع شد ترشح ...

شاید عفونت داری عزیزم چون خارش داری شایدم به اس*پ*رم حساسیت نشون دادی

برا منم دعاکن 😭

من ماهی که اصلا فکر این چیزا نبودم و خیلی گرفتار بودم شد،ایشالا توام باردار میشی خدا بزرگه

شاید عفونت داری عزیزم چون خارش داری شایدم به اس*پ*رم حساسیت نشون دادی

آخه مگه عفونت نباید همراه با خارش و سوزش بو باشه؟ 

من چند ساله جلوگیری نمیکنم تا حالا اینجوری نشدم 

اقدام جدی کردم اینجوری شدم ینی مهمه به نظرت برم دکتر؟ 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
من ماهی که اصلا فکر این چیزا نبودم و خیلی گرفتار بودم شد،ایشالا توام باردار میشی خدا بزرگه

انشالله عزیزم 🥺چن سالته

آخه مگه عفونت نباید همراه با خارش و سوزش بو باشه؟  من چند ساله جلوگیری نمیکنم تا حالا اینجوری ...

بری بهتره. منم سومین ماهه اقدامم چند روز دیگه موعدمه منتظرم پری بیاد بعد برم دکتر