2777
2789
خب کمه واقعا بیشتر بخون برو الآنم وقت هست بعد شما تعداد درساتون بیشتر باید بیشتر پارت بزاری بعد ای ...

پشت کنکوریم مدرسه نمیرم اخه،برای دی هم ی سری هارو خوندم

مثل روانشناسا حرف میزنم اما مثل دیوونه ها عمل میکنم.💔😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق باشین

مرسی عزیزم

همچنین❤️

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
ببین شیش بخون  هشت برسون

به نظرت یکی که تقریبا صفره ۳ ماه بالای ۶ ساعت بخونه میتونه امتحانات نهایی رو نمره بالای ۱۸ بگیره؟

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!
به نظرت یکی که تقریبا صفره ۳ ماه بالای ۶ ساعت بخونه میتونه امتحانات نهایی رو نمره بالای ۱۸ بگیره؟

اره بابا امتحان نهایی میشه 

ولی کنکور نمیشه نتیجه آنچنانی بگیره

درحال ساخت ....:)

اره بابا امتحان نهایی میشه  ولی کنکور نمیشه نتیجه آنچنانی بگیره

آخه نهایی ها رو میگن سخت تر میکنن🥵🥵حالا به نظرت درسا رو از اول بشینم بخونم و آزمونو ول کنم یا با بودجه بندی آزمون برم جلو نوبت دومو تموم کنم بعد نوبت اولو بخونم؟

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!
آخه نهایی ها رو میگن سخت تر میکنن🥵🥵حالا به نظرت درسا رو از اول بشینم بخونم و آزمونو ول کنم یا با ب ...

ببین باید ببینی هدفت چیه 

صفر مطلقی یا نسبی اگه نسبی باشی میتونی جفتش بخونی 

ولی اگه کلا صفری پایت ضعیف بالای دهم بخونی امسال سه تا رشته برترو نمیاری 

ولی اگه هدفت اینه ک بمونی پشت کنکور فرق داره نهاییارو خوب بخون دهم یازدهمم تموم کن 

درحال ساخت ....:)

ببین باید ببینی هدفت چیه  صفر مطلقی یا نسبی اگه نسبی باشی میتونی جفتش بخونی  ولی اگه کلا ...

ممنون از راهنماییت موفق باشی