2777
2789
ببخشید ولی نیست  باید ترمیم بزنی  فکر کردی چرا معدل گذاشتن پس  الان رقیبات همه حدا ...

چقدری میشه تمومش کرد؟؟؟تا خرداد اگه ترمیم بشه 

روی کنکور  دی ام تاثیرشو میذاره؟؟چون برای ثبت نام کنکور دی همین ۱۴.۴۸ رو زدم

عشقم پسرم و دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا دیگ کجا رفتی

من دس از سرش برداشتم ول کن نیستی تو😂😂😂😂😂😂

بالاخره همکار میشیم در آینده البته اگ قابل بدوننن😂😂

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
مرور 45 دقیقه دارم  آیه حذف شد چون دینی عمومی هست  البته این با توجه به برنامه مدرسمم هس ...

آها من منظورم اینه ک برای درس هات مشق شب بزار من اصن نمیدونم درس هاتون چطور 

سنگینم نچین جوری بچین ک خودت میخونی

درحال ساخت ....:)

ای بابا شرمنده می‌کنی تگش کن اونو😐🤣

ولش کن خنگولو😂😂😂

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
اره بزرگسالان میخوندم مگه جای دیگه ای هم هست؟؟

ن میگم غیرانتفاعیش بوده؟اخه دونوع هست 

بعدم اگر خود درس هارو اونجا خوندی فرق داره همینقدر میشه

ولی اگه داوطلب آزاد بودی ترمیم زدی و از قبل دیپلم داشتی فرق داشت کمتره

درحال ساخت ....:)

ای بابا شرمنده می‌کنی تگش کن اونو😐🤣

@sedclown1382 

آبی نمیشه نمیدونم چرا

اگ تونستی صداش،کنی بهش بگو انیشتین یه نگاه به دو ورت بنداز به ما معمولیا یه امضایی بده😂😂😂😂البته اگ قابل میدونن و وقت میکنن😂😂😂