2777
2789
من دارو  اصن ول وا شدم اگه تو طول ترم نمبخوندم این ترمو نمیاوردم  خیلی خسته ام البته خست ...

چ رشته عالی هم داری.موفق باشی.من پشت کنکور انسانیم💔💔

مثل روانشناسا حرف میزنم اما مثل دیوونه ها عمل میکنم.💔😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا وقت داری  و منی ک بهمن شروع جدی کردم با اعتماد به نفس میگفتم وقت حالا هست🤣

واقعا میشه بگی چطوری شد که تموم کردی چطوری خوندی من واقعا دارم دیونه میشم فکر میکنم نمیشه

+الفوی زشت من …_اگه من زشتم عوضش توی بهشتم😎
تغیر رشته دادم از تجربی به انسانی.صفرم.میخوام تازه خودم شروع کنم به خوندن

ببخشید انسانی شما الف اومده بود ک تونستین تغییر رشته بدین؟ 

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم
صبح تا شب خوندم  تست زدم  عشقو تجربه کردم  شدم 250

رشتتون؟ از کی شرو کردی

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
ببین ریاضی ی سری مبحثارو بردا مثلا مبحثای دوازدهم ک حالا میرسی بهش خوبه،بیشتر تمرکزتو بزار رو فنون ض ...

فنون همش باید روتین کار کنم 

اتفاقاً فنون هم ضعیفم ولی با خوندن میتونم خودم بکشم بالا 

به نظرت اگه از الان بخونم دو رقمی میتونم بیارم ؟

بچه ها ی سوال بپرسم جدی  جواب میدین؟

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
واقعا میشه بگی چطوری شد که تموم کردی چطوری خوندی من واقعا دارم دیونه میشم فکر میکنم نمیشه

از عید به بعد شبانه روز خوندم تا چهارده ساعتم میخوندم از بهمن تا عید روزی هشت ساعت خود عیدم ده ساعت 

البته من صفر نبودم یه چیزایی خونده بودم قبلا ولی هی میخوندم ول میکردم 

درحال ساخت ....:)