2777
2789
عنوان

طلا بخرم

312 بازدید | 25 پست

خانوما۱۴۰میلیون پول دارم طلا بخرم یا دلار 

چیکارکنم موندم 😔

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکه بخر 

اگه حالا حالا لازم نداری

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

فعلا دست نگه دار برا طلا حس میکنم میاد پایین بازم ب نظر من اکتفا نکن من اگر جات بودم تا اردیبهشت صبر میکردم برا خرید طلا

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

عه ممکنه بیادپایین؟؟

حس میکنم گلم اگه همه چی همینقدر بمونه خیلی کسا له میشن، بنظرم دولت برا پز کردن خزانه داره نوسان گیری میکته، اینقدر وضع خزانه دولت بده ک قرعه کشی خودرو هم پولی کردن و پولارم بلوکه میکنن ک باهاش تجارت کنن کسری خزانه دولت پر بشه.

بحث نظر شخصی بود ب سیاست ربطش ندید متشکر

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

سکه بخر  اگه حالا حالا لازم نداری

تاااردیبهشت خردادچی

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
ممکنه ی وقت بالاترم بره آخه مخصوصا اینکه سال جدید افزایش حقوق و تورم هم هست

ممکنه عزیزم اقتصاد ایران هیچوقت قابل پیش بینی نبوده