2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براش کیک مرغ درست میکردم عاشقش بود 

ی چیزی شبیه سالاد الویه ک لابه لایه نام تست میذاری 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

هیچ پس پرستاری کنسله نمیرم😂بین دوستات کسی نبوده پرستار باشه با دکی ازدواج کرده باشه؟

کسی که پرستاره خیلی کم پیش میاد با دکتر ازدواج کنه .....چون خودمون باهاشون زیاد در ارتباطیم و زندگیاشون رو میبینم واقعا اونطوری که از دور نشون میدن زندگیشون قشنگ نیست 

صددرصد دارو و دندان  البته اول دندان بعد دارو

چرا پزشکی نه دلیلاتونو میشه بگید لطفا به کشیشکاش چون من واقعا علاقه دارم ولی خب سختی هاشو فقط کشیک های زیاد میدونم که نمیدونم‌بقیش چیه 

چرا پزشکی نه دلیلاتونو میشه بگید لطفا به کشیشکاش چون من واقعا علاقه دارم ولی خب سختی هاشو فقط کشیک ه ...

چون کشیکاش زیاده 

امکان مهاجرت خیلی کمه 

تا تخصص نگیرید حقوق چندانی نداره 

حتی اگه تخصص هم بگیرید هر ساعت پرستار دلش بخواد و مریضت مشکل داشته باشه بهت زنگ میزنن باید بیای بیمارستان ممکنه ۳ و ۴ صبح باشه .....آنکال باشی کلا شب باید گوشی دستت باشه 

همش استرس به نظرم ارزش نداره