2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر 🥺🥺

4228 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها...

من عفونت خیلی شدید داشتم الان یه ساله  رفتم دکتر خب کامل درمان نشد منم چون درد نداشتم دیگه بیخیال شدم .. تا این یه هفته یه عذابی کشیدم ک نگو نپرس .. خیلی حالم بده خیلی جدا از درد و سوزش شدید .. گلاب به روتون ادرارم کلا خونه حتی بعضی وقتام لخته خون همراه ادرارم میاد بعضیا گفتن سنگ کلیه س احتمالا چون واقعا پشت و کلیه هام به شدت درد میکنن ... کلا از کمر به پاپیینم یه طوری درد داره ک  راه رفتنم سخته ...دیروز رفتم دکتر معاینه کرد گفت رحمت زخم داره باید تست پاپ اسمیر بدی .. خیلی میترسم خیلی با این علائم میترسم به سرطان ختم شه🥺🥺🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله چیزی نیست خوب میشی باید زودتر پیگیری میکردی عزیزدلم ولی بد به دلت راه نده

اره همش مقصر خودم بودم پارسال دکترم گفت عفونتت طوریه ک هر انسان عفونت داره ولی عفونت تو دو برابر یه انسان عادیه

کنارش  اچ پی  وی هم بده  خیالت  راحت  شه . متاسفانه  منم  به ...

برای بارداری خیلی مهمن اینا...؟ من ۲۱سالمه و واقعا واقعا خیلی زود برای اینکه دچار چیزی بشم 🥺 از. خیلی چیا میترسم خیلی

برای بارداری خیلی مهمن اینا...؟ من ۲۱سالمه و واقعا واقعا خیلی زود برای اینکه دچار چیزی بشم 🥺 ...

۱۰۰ در۱۰۰  نه فقط بارداری  

دچار  چیزی  ؟ رو نفهمیدم  امار ابتلا به اچ پی وی  خیلی بالا رفته  ولی  اطلاع رسانی  کمه نمیدونم کدوم  شهری  ولی تهران  با پاپ اسمیر  با هم  میگیرن اینقدر  جدی  و متداوله .

از  استخر  و  لیزر  و همسر  میاد . به همسر  خلافکار و غیر خلاف کار  هم  ربط  نداره  باید  مستعد  باشی  و ایمنی  بدنت  پایین باشه .

اگر هم  ایشالا  مبتلا  نبودی  خیالت  راحت  میشه

.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز