2777
2789
عنوان

دلبری از کراش

858 بازدید | 20 پست

بچه ها با کراشم پنج شنبه حرف زدیم گفت بدجور سرما خورده. به نظرتون حالشو بپرسم الان؟؟ بگم بهتری؟؟ 

آخه خیلی اون پیگیر من نیست و احساس میکنم اگه جای اون بودم اون نمیپرسید 

مثه خودش رفتار کنم؟؟ 

فقط استوری میذارم یه ریپلای میزنه و یه بارم ازم خواست بریم برف بازی همین 

من که یک نفر تو دلم هست دوسش دارم هر چقدر بیمحلی کنه بازم مثل خودش رفتار نمیکنم 

اگه دوسش داری مثل خودش نباش

فقط اون لحظه ای که با لبخند نگاهم میکنی اون لحظه هزاربار دورت بگردم عشقم❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب بگو ماهم یاد بگیریم

نیاز نیس مستقیم باهاش حرف بزنی همین ک پیجشو داری از،خودت عکس بزاری متن بنویسی یارو خودش توجه میکنه

بابا من پیج کراشمو ندارم

رفتم از مغازش ۲۰ میلیون خرید کردم هنوز نمیدونم اسمش چیه واسم دعا کنین

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
نیاز نیس مستقیم باهاش حرف بزنی همین ک پیجشو داری از،خودت عکس بزاری متن بنویسی یارو خودش توجه میکنه ...

خب این کارارو میکنم نهایت یه ریپلای میزنه 

بذار اینجوری بگم 

ما قبلا یک هفته باهم بودیم بعد یهو بی دلیل جوابمو نداد دوماه بعد خودم پیام دادم البته ازش فقط یه سوال کاری پرسیدم و به روی خودم نیووردم بعد اون خیلی تحویل گرفت ولی همش سرد و گرم میشه مثلا یهو زنگ میزنه گرم صحبت میکنه بعد دفعه بعد که من زنگ میزنم جواب نمیده و زنگم نمیزنه بعد استوریمو ریپلای میکنه و شوخی میکنه و دوباره گرم میشه بعد یهو دوباره دو سه روز خبری ازش نیست 

بعد من موندم  چرا بعضی مردا تا کسی رو میبینن ذوق زده میشن ولی فرداش دوباره مغرور وسنگین ؟ این ی ...

دقیقا همینجوریه کامنت بالامو بخون تورو خدا دیوونه کرده منو

پیام نده پس بزاربیشتر اون بیاد سمتت مردا پوست کلفت هستن خوب میشه

میشه به عنوان یه آقا نظرتون رو راجب این رفتاراش بگید 

ما قبلا یک هفته باهم بودیم بعد یهو بی دلیل جوابمو نداد دوماه بعد خودم پیام دادم البته ازش فقط یه سوال کاری پرسیدم و به روی خودم نیووردم بعد اون خیلی تحویل گرفت ولی همش سرد و گرم میشه مثلا یهو زنگ میزنه گرم صحبت میکنه بعد دفعه بعد که من زنگ میزنم جواب نمیده و زنگم نمیزنه بعد استوریمو ریپلای میکنه و شوخی میکنه و دوباره گرم میشه بعد یهو دوباره دو سه روز خبری ازش نیست 

میگه یه روز بیا باهم بریم بیرون ولی وقتی میگم امروز بریم بیرون میگه آخر هفته و آخر هفته هم خبری ازش نمیشه 

و اینکه تو کارش برشکست شده و به خاطر این مسئله ناراحته ولی بازم احساس میکنم با دوستای پسرش با اینکه روحی زیاد حالش خوب نیست خیلی بیشتر وقت میذاره 

من خودمم موندم ی روز انگار دنیا رو بهشون میدن ی روزم میبنن انگار نمیسناسن ما رو ؟ خیلی عجبیبه این رف ...

مامانم میگه اختلال شخصیت داره😅😅

انقدر که این بشر غیر طبیعی رفتار میکنه