چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه! کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
من مذهبی ام اما نه خشک مذهب. طرفدار سفت و سخت علم محوری ام اما نه علم زده. من به پیشرفت کشور های غربی معتقدم اما غرب زده نیستم. من میانه رو ام. میانه روی هنر زندگی است
تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین❌
ترجیحا یکی ولی اگه همه شرایط اوکی بود و حوصله داشتم نهایتاااا ۲تا
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
دوس داشتم 3 تا ولی فک کنم فقط دو تا در واقعیت. الان یه دختر دارم. خیلی دوس دارم حداقل 4،5 سالش بشه بعد خدا بهم پسر بده ان شا الله. ولی شوهرم میگه 3 ساله شد اقدام میکنیم....
دوس داشتین خاطره بارداری و زایمانم تو تاپیکام هس بخونین
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
دوس داشتم 3 تا ولی فک کنم فقط دو تا در واقعیت. الان یه دختر دارم. خیلی دوس دارم حداقل 4،5 سالش بشه ب ...
موفق باشید😉
چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه! کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤