2777
2789
عنوان

چن تا بچه ؟؟؟😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 74 پست

دوس دارم ۲تا داشته باشم با فاصله سنی ۳ سال که باهم بزرگ بشن و دوست همدیگه باشن😍فعلا اولی رو باردارم ۳ماهمه😚تا خداچی بخواد💖

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه وضع اقتصادی و فرهنگی خوبی داری که 14 تا میخواهی ما که نه پولمون و نه اعصابمون میکشه با دو تا ...

من نمیخوام اصلا میدونم نداریم مستاجریم ولی شوهرم از اوناست که میگه بیاریم خدا روزی رسونه!منکه بهش گوش نمیدم 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
من پسر دارم الاهی خدا برات نگهش داره 

قربونتون 😍😍 خدا پسر شما رو حفظ کنه براتون ❤️❤️😘

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
قربونتون 😍😍 خدا پسر شما رو حفظ کنه براتون ❤️❤️😘

فدااااتم ❤️❤️😘😘😘

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
فدااااتم ❤️❤️😘😘😘

خدانکنه ♥️♥️♥️😘😘😘

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
من دوتا میخواستم .یه دختر ۷ساله دارم باردار شدم ولی نموند برام ۱۸هفته سقط شد‌دختر نازم پرکشید رفت &n ...

تحمل کن عزیزم غم سنگینیه ولی اینها از عوارض بچه داشتنه که یا باید نگران نگهداریش و سلامتش باشی یا غصه فراقش رو بخوری در صورتی که اگر اصلا بچه نداشته باشی برای خودت زندگی میکنی آخه مگر آدم چند بار زندگی میکند ؟

تحمل کن عزیزم غم سنگینیه ولی اینها از عوارض بچه داشتنه که یا باید نگران نگهداریش و سلامتش باشی یا غص ...

تحملش خیلی سخته بعد اون اتفاق پیر شدم همه موهام داره سفید میشه خیلییییییی سختمه ۱۶تیر مثبت شد ۲۲مهر پرکشید

در آینده های دور ۲ تا یک پس  یک دختر ولی شبیه خودم و داداشم نباشه قشنگ با هم مهربون باشم گیس و ...

غیرممکنه مگر اینکه تو دوتا خونه جدا باشند.خدا به هر کی بچه دارد صبر بدهد.

بعد زایمان میبنمت😂😃❤️ البته من پنج سال فرقشونه

آخه من سنم زیاد کم نیست نمیتونم زیاد فاصله بدم😌الان۳۴ هستم تا فندوق دنیا بیاد نزدیک۳۵ و۳ سال بعدش هم ۳۸ فکر میکنم بعدش دیگه تواناییش رو نداشته باشم😓وگرنه میدونم بچه بزرگ کردن همه انرژی آدم رو میگیره!خودم دوس داشتم اولی رو ۵ سال پیش میاوردم ولی قسمت نبود😶

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین