2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب میشه

نگران نباش

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

دکترت چی گفت؟؟؟؟؟؟؟

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

بچه منم داشت دو تا کلیه .البته خفیف .دکتر گفت بعد تولد رفع میشه .پارسال که یکسال بود سونو داد یکیش رفع شده بود یکیش همین طور خفیف مونده .که دکترم گفت به احتمال زیاد اونم رفع میشه .حالا امسال باید دوباره سونو بده.

بله ابجیم بچش این مشکل داشت وقتی باردار بود تازه ادرار از کلیه پس میداد دنیا اومد ۴ ماه برد سنوگرافی خوب شده بود دکتر گفت بدنیا میان خوب میشن اصلا نگران نباش بچتون پسره

وزنی که تو بارداری شدم ۸۵ کیلو وزنی که بعد از یک سال شدم ۶۰ کیلو تمام خدایا مرسی بدون هیچ رژیمی 
بچه منم داشت دو تا کلیه .البته خفیف .دکتر گفت بعد تولد رفع میشه .پارسال که یکسال بود سونو داد یکیش ر ...

انشاءلله‌رفع‌شده‌باشه‌براش

عددش‌چند‌بود‌گلم‌

آره‌پسره بچه‌آبجیتون‌پسره

بله پسره تازه اون ابجیم هم پسر بود اینجوری بود تو شکم دکتر گفت پسرا معمولا اینجوری مشن نگران نباش خوب میشه

وزنی که تو بارداری شدم ۸۵ کیلو وزنی که بعد از یک سال شدم ۶۰ کیلو تمام خدایا مرسی بدون هیچ رژیمی 
بله پسره تازه اون ابجیم هم پسر بود اینجوری بود تو شکم دکتر گفت پسرا معمولا اینجوری مشن نگران نباش خو ...

باعث دلگرمیم‌شدانشاءالله‌بچه‌منم‌خوب‌بشه

دعاکن‌برام

باعث دلگرمیم‌شدانشاءالله‌بچه‌منم‌خوب‌بشه دعاکن‌برام

اصلا نگران نباش خوب میشه وقتی دنیا بیاد مرتب ادرار کنه اینجوری الگی جوش میزنی بچه وزن نمیگیره