2777
2789

من پارسال الکی الکی دکتر سونو فرستادم خیر نبینه الهی ۷۰۰تومن هزینه ش شد 

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای‌چه‌مشکلی‌فرستاد‌گلم بچتون‌سالمه

آره خدا رو شکر مشکلی نداشت 

دکتر سونو میگفت صدای ضربان قلبش طبیعی نیست😑😑بعدا فهمیدم با دکتری که اکو میکنه دستش تو یه کاسه بوده و ازش درصد میگرفته

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
آره خدا رو شکر مشکلی نداشت  دکتر سونو میگفت صدای ضربان قلبش طبیعی نیست😑😑بعدا فهمیدم با دکتری ...

خداروشکرسالمه‌برامنم‌دعاکن

موندم‌بخداحرف‌کدومشون‌درسته

خداروشکرسالمه‌برامنم‌دعاکن موندم‌بخداحرف‌کدومشون‌درسته

انشاالله  مشکلی نیست نگزان نباش بیشتر خانمای باردار رو میفرستن

من پنجشنبه هفته پیش رفتم. مرکز طبی کودکان. دکتر شعبانیان اکو رو انجام داد. حدود یکساعت طول کشید. تمام رگها و بطن های قلب و همه چیز مربوط به قلب رو چک کرد. حدود ده پونزده تا بیماری مادرزادی قلب رو بهم گفت که توی این اکو چک میکنن. هزینه اکو هم با بیمه تامین اجتماعی 97 تومن شد. یه پک هم از داروخانه بایست میگرفتیم 13 تومن شد.

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
ممنون‌گلم‌شماروچرافرستادن

والا خود دکتر شعبانیان هم ازم پرسید چرا فرستادنت اکو قلب جنین؟ من هیچ مورد خاصی به ذهنم نرسید. دکتر پرسید سقط نداشتی؟ ازدواجتون فامیلی نبود؟ بیماری خاص نداری؟ نزدیکانتون بیماری خاص ندارن؟ که جواب همه اینها نه بود. تنها موردی که به ذهن همسرم رسید و گفت اینکه شاید چون سن من بالای 35 هست دکتر فرستاده. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞