2777
2789
عنوان

راهنما برای میکاپ زیر چشم

650 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها 

ی سوالی داشتم لطفاً راهنمایی کنید ممنون 

چیکار کنیم ک کرم پودر یا پنکک زیر چشم از نزدیک حالت دون دون نشه ؟ البته کرم پودر ب مقدار خیلی کم میزنم زیر چشمم و روش پنکک میزنم ولی از نزدیک میره دون دون ریز در میاد از دور مشخص نیست از نزدیک مثلا مشخصه 

شما چیکار میکنین ک زیر چشم برای آرایش صاف و بدون خط میکاپ باشه لطفاً تجربیات خوبتون رو بزارید ممنون عزیزای دل♥️✨🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این کرم پودر های فیکس کننده ارایش بزن 

خودم استفاده نکردم 

ولی فک کنم جواب بده

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
ممکنه اون پنکک به پوست شما نمیسازه

خب چجوری باید بفهمیم ک چ پنککی ب دوستمون میسازه ؟ 

من پوستم معمولی مایل ب حساس هست  

مارک پنککی هم ک استفاده میکنم یکیش لاکچری کویین هست با یکی مای 

زیرش یه آبرسان دور چشم بزن  بعد از زدن کانسیلر هم به جای پنکک ، پودر بیک(فیکس) بزن چون بافتش ش ...

یعنی میگی صورتمو ب مقدار کم ک کرم پودر میزنم 

دیگه اون کرم پودر رو زیر چشم نزنم 

بجاش کانسیلر روشن بزنم ؟ بعد روش ی پاف اسپری فیکس ب کل صورت ؟ 

بعد دیگه زیر چشم دون دون کوچیک نمیشه؟ 

یعنی میگی صورتمو ب مقدار کم ک کرم پودر میزنم  دیگه اون کرم پودر رو زیر چشم نزنم  بجاش کا ...

اصلا کرم پودر بافتش مناسب زیر چشم نیست 

کانسیلر برای دور چشمه چون بافتش فشرده اس و زود خشک میشه و ثابت میمونه ، در حالی که کرم پودر حالت ماسیدگی ایجاد می‌کنه و ماندگاری هم نداره برای اون ناحیه

کانسیلر هم اگه تیرگی دور چشم داری تناژ نخودی بگیر برای دور چشم های صاف و صوف هم الان دیگه کانسیلر روشن استفاده نمیکنن دیگه دوره کانسیلر خیلی روشن گذشته 

اسپری فیکس هم برای تثبیت نهایی کل صورته و واجب نیست اما پودر فیکس برای زیر چشم واجبهه

اصلا کرم پودر بافتش مناسب زیر چشم نیست  کانسیلر برای دور چشمه چون بافتش فشرده اس و زود خشک میش ...

کرم پودر سبک روزانه با کاور بالا و رنگ روشن برای محیط بیرون اینا یا دانشگاه اینا چی خوبه ؟ 

رنگ پوستمم روشنه