2777
2789
عنوان

بیاین از وضع مالی سختمون بگیم

197 بازدید | 7 پست

خودم: سیزده سالم بود سرطان کلیه گرفتم چندین سال درگیر اون بودم نتونستم خوب درس بخونم خلاصه از درس دور افتادم . ازدواج کردم از روزی که اومدم تو زندگی هی نداشتن و نرسیدن و از دست دادن بوده... یه دختر ۵ ساله دارم مستاجر و بی ماشین و بی پول😭😭😭😭 فقیر ترین خانواده ی اطرافمون هستیم 😭 در حالی که شوهرم حتی جمعه هام کار می‌کنه . چرا واقعا چرا. اینم بگم که بشدت روی حلال حروم حساسه ولی هیچوقت خدا دستشو نگرفته ،۵۱بار برا ایرانخودرو اسم نوشتیم در نیومدیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه همینن نهایت کمی بالاتر کمی پایینتر....

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

سعی کن توی فروش به شوهرت کمک کنی 

عکسای خوب بگیر بذار باسلام و روبیکا توی اینستا هم پیج بزن هشتگ گذاری کن به پیج خبری شهرتون هم تبلیغ بده هزینه تبلیغات پیجای خبری خیلی کمتر از بلاگرهاست 

Cinephile***   همه چیز از لحظات دردآور اما جادویی "تلاش برای شناخت خویشتن" آغاز می‌شود...