2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 50 پست
نه زنها مثل مردها نیستن. زنها خیلی مردن و خیلی خوبن. هر چند زن خائن هم وجود داره. اما مردها یکی از ...

چون شما آسیب دیدی دلیل نمیشه اینجوری بگی.این همه زن تو همین سایت که ازدواج دومشونه و خداروشکر میکنن که جدا شدن و ازدواج مجدد کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون شما آسیب دیدی دلیل نمیشه اینجوری بگی.این همه زن تو همین سایت که ازدواج دومشونه و خداروشکر میکنن ...

واقعا بعضی ها نمی‌دونم چرا آنقدر سختش میکنن .طلاق خودش ی وقتایی راه نجاته. همه ک قرار نیست خوش و خرم تا آخر عمر زندگی کنن.

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
چون شما آسیب دیدی دلیل نمیشه اینجوری بگی.این همه زن تو همین سایت که ازدواج دومشونه و خداروشکر میکنن ...

گفتم که خیلی وقتها جدایی اجتناب ناپذیره. من خودم هر وقت یکی شوهرش معتاده میگم فرار کن. وانستا. اصلا توی معتاد ، طلاق واجبه. 

واقعا بعضی ها نمی‌دونم چرا آنقدر سختش میکنن .طلاق خودش ی وقتایی راه نجاته. همه ک قرار نیست خوش و خرم ...

نتیجه زندگی با مردی که پشیمون نیست از کارش میشه یه بچه افسرده که تا یه سنی باید عذاب و درد بکشه و از یه سنی به هرکاری دست بزنه که توی اون خونه نباشه اگه دختر باشه میشه ازدواج عجولانه و این چرخه تا ابد ادامه پیدا میکنه

نتیجه زندگی با مردی که پشیمون نیست از کارش میشه یه بچه افسرده که تا یه سنی باید عذاب و درد بکشه و از ...

اره دقیقا همینطوره .ممنون از درک بالاتون .

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...