2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من بگیر

همواره چشم به کمک دیگران می دوزید و منتظر هستید تا با یاری آن ها در کارها موفق شوید. دچار سرگردانی شده اید اما بهتر است برای حل مشکلات و پیدا کردن راه درست از استعدادهای ذاتی خود بهره گیرید.

به خداوند توکل کنید و از او یاری بجویید که در همه حال مراقب بندگان خویش می باشد. دلتنگی ها برطرف خواهد شد.

برای من میشه بگیری با کسی که دوست دارم دوست میشم؟ دختره ها رفیق منظورمه خیلی احساس تنهایی میکنم

فراق یار آتش به جان شما انداخته و در آرزوی رسیدن به او می سوزید. انشالله این روزهای سخت به زودی تمام می شود و به وصال محبوب خواهید رسید.

نگرانی به دل راه ندهید و با وجود سختی ها و موانعی که بر سر راه دارید، همچنان با امید به تلاش خود ادامه دهید و پشتکار داشته باشید که به اهداف خود دست پیدا خواهید کرد.

عزیزم میتونی حدس بزنی کی ازدواج میکنم  ؟

این روزها هرچه بیشتر تلاش می کنید بیشتر خسته می شوید و کمتر نتیجه می گیرید. هرچه شما در وصال یار سماجت به خرج می دهید او بیشتر از قبل از شما دور می شود. غصه نخورید، شاید سرنوشت اینگونه برای شما مقدر شده، گاهی جز صبر و امیدواری نمی توان کاری کرد.

از خداوند برای حل مشکلات یاری بخواهید، به او توکل کنید و امیدتان به خدا باشد، با توسل به خدا و قرآن انشالله بهترین اتفاقات برای شما خواهد افتاد