2777
2789

با ورزش و کالری سوزوندن به همراه رژیم خیلی ساده میشه وزن کم کرد ولی تا عید نمیشه ۱۰ کیلو کم کرد اما مثلا ۵ کیلو میشه

پیاده روی کن و برنامه سامسونگ هلث و یا قدم شمار نصب کن مینویسه چقدر کالری سوزوندی

کلی ورزش واسه کالری سوزوندن تو یوتیوب هست

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده روی کن...حلقه بزن..‌.

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
چیکار کنم ؟ چطوری شروع کنم از امروز شروع کردم 

آب زیاد بخور و تو یوتیوب ورزش ببین و انجامشون بده

اپ های ورزشی هم هستن که میتونی دانلود کنی و لاغر کنی باهاشون

پیاده روی هم خیلی مؤثره

امروز ورزش کن ، واسه رژیم اما برو دکتر تغذیه چون لازمه بری

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

سنگ بزرگ نشونه نزدنه، تا عید ۳۵ روز دیگه مونده دقیقا چطوری میخوای ده کیلو کم کنی ، ایده آلش که بدنت داغون نشه ماهی نیم کیلو باید کم‌کنی. من دوازده کیلو کم کردم منتها نه تو یکی دوماه ، تو مدت طولانی با ورزش و اصلاح سبک‌زندگی . بهرحال شما حتی اگر بتونی غیر ممکن رو ممکن کنی و تو ۳۵ روز ده کیلو کم کنید اولا که بدنتون کم‌میاره ریزش مو و افتادگی پوست و ضعف بدن و مشکل معده و ... پیدا میکنید بعدم سریع برمیگرده