2777
2789
عنوان

#یک نکته

76 بازدید | 8 پست

خواهرشوهرم اینا  رفته بودن مسافرت بعد برا پسر کوچیکه ام لباس آورده بود پسر بزرگم نفهمید برا خودش نیس اول با ذوق اومد بعد با مظلومیت تمام گفت این برا داداشیه!اول با لباس خودش اندازه می‌گرفت دید کوچیکه...انقد دلم سوخت براش

لطفاً وقتی میخواین هدیه بدین فرق ندارین بچه ها گناه دارن🌿گفتم شاید یه روز تو موقعیتش بودین این کارو نکنین⁦🙏🏻⁩

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم چنین چیزی پیش اومد وقتی شیش هفت ساله بودم.

عمم رفته بود سفر برای خواهرم و دخترعمو و دختر عمه هام عروسک سوغاتی آورده بود ولی گفت تو رو یادم رفته بود اصلا!

خیلی سال گذشته ولی هنوز حس بد اون موقع رو دلم مونده

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

همینکه برا کوچیکه ام اورده غنیمته

ن خب یا نمی‌داد یا برا دوتاشون ، من ک اصلا توقعی نداشتم خودش ذوق بچه داشته خریده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
واسه منم چنین چیزی پیش اومد وقتی شیش هفت ساله بودم. عمم رفته بود سفر برای خواهرم و دخترعمو و دختر ع ...

اره منم بخاطر همین ناراحت شدم چون بعضی چیزای کوچیک خیلی آدم رو ناراحت میکنه، یجوری با مظلومیت گفت و نگاه کرد یادش میوفتم بغضم میگیره