2777
2789
عنوان

عشق

168 بازدید | 7 پست

عشقم مستقیم  میگه کسیو دارم  میخوام ازدواج کنم اما با حرفا و رفتاراش  دوست داشتنشو  نشون میده . واکنش من چی باید باشه ، تحقیق کردم کسیو هم  نداره.

تعداد رای : 16
نظرسنجی
Vaysam
3
18%
Beram
13
81%

میگه کسیودارم یعنی برومیگه بهت برو

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من خدایی تو عمرم نذاشتم کسی ب اون درجه برسه بهم بگه برو خودم زودتر میرم تا دلم نسوزه  بگه طرف من ولش کردم میگم من ولت کردم اونحوری دلم نمیسوره نمیزارم ب اون مرجله برسه بگه بهم برو ✌️