2777
2789
عنوان

ولنتاین 😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 43 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه ششصد هفتصد یک جفت کفش اسپرت بگیر

کفش تازه خریده داره میگم اگ چیز خوب پیدا نکردم اونقد خرج مکنم ولی خب خاهرمم میگه زیاد خرج نکن براش پررو میش راست مگه شاید کمتر هزینه کنم یک مام اسپری کمربند کیف پول بحرم

راست مگی ها حق باتویه 

ولی یه مطلبی میگم خواهرااانه می‌دونم بکنم تو کاره خودتو می‌کنی ....نمی‌دونم چند سالته  بما گفتن ما گوش نکردیم تو گوش کن حتی هزار تومن بگیر پس انداز کن فردا روز ها ازدواج می‌کنی انشاالله. جهیزیه میخای لباس خوب میخای روز خواستگاریت لباس مناسب میخای میخای بری خونه مادرشوهر و...لباس مناسب میخای اوههه اینقدر پول لازمت میشه که لنگ همین ششصد هفتصد میومنی همشو جمع کن برو نیم گرم طلا بخر یک گرم طلا بخر این پسرها ارزششون ارن بعدشم میشن مسخرتون میکنن کاری که برادر زاده های خودم و دیگران میکنن پولاتو پس آن از کن

ولی یه مطلبی میگم خواهرااانه می‌دونم بکنم تو کاره خودتو می‌کنی ....نمی‌دونم چند سالته  بما گفتن ...

من ۲۰ سالمه  اره میدونم واس خودم میگی دستت دردنکنه من همیشه پس انداز میکنم   روزی ۲۰ میندازم تو قلک نداشتهدباشم ۱۰ تومن  جمع مکنم  چون ولن هست روز عشق همه ب همدیگه هدیه میدن واس اون منم میخرم  اونم خدایی تو هرمناسبتی  برام خریده مگ یادش بره  اونم نرفته منم مخاستم ۶۰۰ اینا هزیته کنم ولی الان فک مکنم خیلی زیاده تهش هزیته کنم۲۰۰ ب قول تو ارزش نداره زیاد ممنون خاهرگلم