2777
2789
عنوان

کمکم کنید لطفا 😭😢

153 بازدید | 9 پست

سلام ۲ روزه حال روحیم خیلی خرابه واقعا داغونم نمیدونم چیکار کنم.. یسری دیروز گریه کردم سبک نشدم هنوز باز دلم میخواد فقط گریه کنم.. اونجوری که میخواستم و میخوام زندگیم پیش نمیره... دلم عشق و ازدواج و یه همسر خوب میخواست که نشد هنوز دارم تو یه نونوایی پاره وقت کار میکنم روزی ۴ ۵ ساعت فقط راه میرم .. به شدت خسته ام هم از لحاظ روحی هم جسمی خیلی داغونم نمیدونم چیکار کنم ؟؟

همیشه از کار کردن بدم میومد ولی هم کار بهم پیشنهاد میشه ولی خیلی دوست دارم شوهر کنم ولی هیچی خبری نیست 

چند نفر اومدن خوب نبودن رد کردم

الانم ۲۹ سالمه بگید چیکار کنم خستم خیلی

عزیزم ،،،واقعا تو این دوره سخت میشه شوهر پیدا کرد …

من خودم از تو خیابون پیدا کردم 😞

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاالله یه ادم خوب نصیبت بشه. بیشتر تو جمع و محافل زنونه باش. به دوستات بسپر مثلا من یکی از دوستام همیشه میگفت بچه ها اگه تو فامیلاتون پسر خوبی دارید معرفی کنید. خلاصه خودتو به یادشون بنداز. تو نونوایی هستی جلوی دیدی؟یا پشت تو اشپزخونه ای جایی؟سایت ادم و حوا هم هست واسطه ازدواج میشه خیلی هم مطمئنه دکتر فردوسی پور و چند نفر از معروفا تاییدش کردن یه سر بزن

اخه از تو خیابون چطوری ؟ ☹

دوست شدیم …البته ۱۹ سال پیش 

سعی کن  ب خودت برسی و مهمونی بری خلاصه خیلی از مامانا دنبال  همسر برای پسرشونن ،،خودتو‌نشون بده

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.