2777
2789
عنوان

میز نهارخوری

196 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من میخوام میزنهارخوری بخرم اما قیمت مناسب باشه و چهار نفره میخوام اما نمیدونم چه جنسو چه مارکی باشه  میشه شما عکس میزاتونو بزارید و بگید چه مدل و چه قیمتی هستن ممنون میشم بهم کمک کنید

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من مال خودمون هشت نفره بود تمیز عینه نو‌نو‌ انگار دم در مغازه فروختم سه چهارصد که چهار نفره بخرم

حالا فعلا بخاطر بچم ک جا بیشتر باشه برا بازیش نمیخرم بعد میخرم ولی بخواهم بخرمم دسته دوم مثل مال خودم تر و تمیز از دیوار میخرم ن دسته اول اخه ارزشم نداره اون همه پول برا ی میز ناهارخوری

من این مدلی با چوب سفید میخوام بخرم ولی اون اویز رو نمیخوام ورنگ پارچه سته مبلام بشه 

اینو قیمت کردم ۸ تومن 

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
عکسشو داری بزاری ماله خودتو

برای من هشت نفرست عزیزم

ست مبلم بود

بردمش ویلامون گذاشتم

میخوام برای خونه کوچیک چهارنفره بگیرم

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
۸تومن خیلی زیاده

خب جنس خوب وپارچه خوب تقریبا همین میشه گلم منم خیلی گشتم اینو پسندیدم 

ست مبلام ۱۵ تومن بود 😨