2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روحی یا خونو خون ریزی؟

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉

جن از سقف زل زده بهت داره تماشات میکنه 🚶🏼‍♀️🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

اگه روح و جن ميخواي  كانجورينگ 

اگه خون ريزي و ادماي رواني رو ميخواي. خشمگينان 

اگه زامبي ميخواي. قطار بوسان 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

نفرین لایورونا.راهبه.قدیسه ماد.سجین.کینه.روز مرگت مبارک.جعبه اسباب بازی.بازی کنیم.لوسیفر.پیشکش.قبرستان حیوانات خانگی.جیغ(عالیه) .پایان هالووین.ردیف ۱۹.پیچ اشتباه (عالیه).نفرین.طعمه شبطان (عالیه)

زامبی طور:قطار بوسان ۱و۲(عالیه).همه ما مرده ایم(عالیه).زنده.مرده در اب.مردگان متحرک :ریشه ها.مردگان متحرک:فراسوی جهان.جنگ جهانی زد.ردکان.ترس از مردگان متحرک .شب مردگان.زامبیلند

این چنتا که کنارش زدم عالیه رو حتماااا ببین من دیروز پیچ اشتباه و دیدم عالی بود

من همه اينارو كه گفتي ديدم گاهي روم نميشه بگم به كسي يعني مشكل داريم اين همه ترس و خشونت ميبينيم؟🫠

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

جفتش خوبه 

هانسل و گرتل

نفرین لایونورا

جعبه ی پرنده

اتاق ۱۴۰۸

چراغ خاموش

شوم

فعالیت های ماوراطبیعه

ماما

آن(ایت)۱و۲

دختر بطقه ی سوم

حس ششم

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
هانسل و گرتل نفرین لایونورا جعبه ی پرنده اتاق ۱۴۰۸ چراغ خاموش شوم فعالیت های ماوراطبیعه ماما ...

*طبقه ی

من همه اينارو كه گفتي ديدم گاهي روم نميشه بگم به كسي يعني مشكل داريم اين همه ترس و خشونت ميبينيم؟🫠

من واقعا ادم نگران و ترسویی ام تو دنیا واقعی اما واقعا عاشق ژانر وحشتم دوستام همه فیلم ترکیه ایی نگا میکنن من ترسناک😂من عاشق زامبیای کره ام 🤣

چه مشکلی بالاخره ادما علاقه هاشون متفاوته دیگه اینایی که گفتم تو این سه چهارماه اخیر دیدمشون

هانسل و گرتل نفرین لایونورا جعبه ی پرنده اتاق ۱۴۰۸ چراغ خاموش شوم فعالیت های ماوراطبیعه ماما ...

نفرین لایاروناست البته😂اشتب شد😅