2777
2789
عنوان

خواهر شوهر🧘🏻‍♀️

262 بازدید | 17 پست

بچه ها شما خواهر شوهر یا مادر شوهرتون تیکه یا حرفی یهتون میزنه زود به شوهرتون میگید یا نه؟؟؟؟؟؟یا خودتون جوابشونو میدین و دیگه چیزی به شوهرتون نمیگین

سبزماندن‌در‌ویرانه‌ها‌،ریشہ‌میخواهد!🌱💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم جوابشو میدم 

درسته گاهی واسه شوهرمم تعریف میکنم وحتی بعضی وقتا جلوی خودش جواب میدم اما نمیذارم تودلم بمونه که بعدا بخوام سر شوهرم نق نق کنم

دختر چشم آبیِ من...آسمان به اعتبار چشمان توزیباست...🫂💙🧿

من قبلا جوونتربودم کلا صبوری میکردم و برام مهم نبود ولی الان ظرفیتم کم شده هم جوابشونوخیلی بدمیدم هم بعدا پیش شوهرم گلایشونومیکنم .حالا دارم روخودم کارمیکنم مثل قبل شم

اوایل نه اماالان جواب میدم همون لحظه البته بدون پرخاش.ب همسرم هم میگم آخه گاهی میبینی مامانش میگ زنت اینوگفت میخوام قبلش بدونه چرا گفتم

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕

خداروشکر که خواهرشوهر ندارم اما یه مادرشوهر دارم که جای چن تا خواهرشوهر میشه توصیفش کرد

سعی میکنم به همسرم نگم چون هر جوریم که باشه اون طرف مادرشو میگیره و از من دلخور میشه کلا سیاست به خرج میدم  

هر جور که مطلوب خودت هست,همان باش😊😎
خودم جوابشو میدم  درسته گاهی واسه شوهرمم تعریف میکنم وحتی بعضی وقتا جلوی خودش جواب میدم اما نم ...

کاش منم بتونم اینجوری باشم اگه بخوام جواب بدم زود عصبانی میشم🤦🏻‍♀️

سبزماندن‌در‌ویرانه‌ها‌،ریشہ‌میخواهد!🌱💚

من خواهرای شوهرم یه دونه ان عاشقشونم

اما مادرشوهرم بمن حرف بزنه یا خواهراشوهرام سریع جوابشو میدن تعصب منو میکشن یا خودم جواب میدم رو زمین نمیمونه تیکه هاش😂

اگه عصبی بشم تپش قلب میگیرم شوهرم میفهمه بهم حرف زدن 

ولی اینم بگم ۹۹ درصد من با شوهرم میرم خونشون اون ۱ درصدم با شوهرم رفتما ولی رفته مغازه ای جایی منو تنها گیر اورده حرف گفته 

🫀تو باقیِ عمرِ منی♥️  🪔خداوند بالاتر از هر پستی و بلندی است🧡  با اومدنت دنیامون رو کلی قشنگ تر کردی دلخوشی مامان💙💙💙 تیکر تولد گل پسری🌈🧸