2777
2789
عنوان

دارم می‌سوزم💔

702 بازدید | 23 پست

آخه چجوری می‌تونه طاقت بیاره دوری منو؟

چجوری می‌تونه بیخبر باشه؟

واقعا دوسم داشت شک ندارم ولی چجوری الان انقد بی تفاوت شده؟

من الان با دوستای مشترکمونم حرف نمیزنم دیگه ینی هیچ خبری نمیتونه بگیره ولی همینجوری ریلکسه😑

همیشه تکیه کلامش این بود ک بیخبرم نذار.‌.💔

چی شد الان پس؟چند روزه بیخبره 

من آخر دیوونه میشم از این غم و حرص 

:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کاش به این زودی اینقدر وابسته نمیشدی الان اینقدر عذاب بکشی

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

منم اینجوری بودم نسبت به دوس پسرام

بعد که حوصلمو سر میبردن و سیر میشدم ازشون دیگه برام مهم نبود مردن یا زنده ان

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚

چه زود باور کردی حرفاشو    

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
عزیزم کاش به این زودی اینقدر وابسته نمیشدی الان اینقدر عذاب بکشی

اوایل اصلا برام مهم نبود 

الان چون کات از طرف اونه انقد حرص میخورم 

رابطمونم خیلی نزدیک بود 

:)

انشالله یکی بهتر از هر لحاظ سر راهت قرار بگیره کسی که به این راحتی بره نمیشه بهش تکیه کرد سعی کن دنبال چرا نباشی

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

پسرا اینجورین 

تصمیم بگیرن طرفو بذارن کنار، میذارن! 

یه چند ساعت میرن توی خودشون و یا حتی گریه میکنن و بعدش تمان

ما دخترا خییییلی احساساتی و شاعرانه به قضیه نگاه میکنیم پسرا منطقی!

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

پسری هم هس ادعای عاشقی نکنه؟ پسری بود ک ب خاطر دختری بنزین ریخت رو خودش مردم خاموشش کردن... چند روز بعد عاشق د ختری دیگ شد! اونقدررررر امثال اینا هس و دیدم‌.

ساده نباش.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪