2777
2789
عنوان

مادرشوهر !😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 19 پست
حالا بگو از کجا فهمیدی در قفله

پسرم همیشه میره اون اتاق گوشی بازی.. تو آشپز خونه داشتم چای دم میکردم  یه دفه فک کردم رفته درو بسته رفتم که باز کنم دیدم قفله...کاش همون نمی‌رفتم و نمی فهمیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین به خدا ازین دلم گرفته که چرا مواقع دیگه غریبه نیستم براش...

به روش بیار به روی همسرت هم بیار کارش زشت بوده بعدشم بگو من دیگه نمیام خونتون حالا که اینقدر بی اعتمادین ، خودتو دست بالا بگیر تا بفهمه چقدر رفتارش زشت بوده 

به روش بیار به روی همسرت هم بیار کارش زشت بوده بعدشم بگو من دیگه نمیام خونتون حالا که اینقدر بی اعتم ...

متاسفانه الان که ده سال عروسیشون هستم همون انقد گذشتم از این مسائل انگار دیگه نمیتونم...همیشه میگم ولش کن ارزششو نداره اما الان میبینم اون ارزش نداره ولی خودم  خیلی ارزش داشتم ...

متاسفانه الان که ده سال عروسیشون هستم همون انقد گذشتم از این مسائل انگار دیگه نمیتونم...همیشه میگم و ...

بنظرم بعضی وقتا باید به روی بقیه بیاری اینجوری عزت نفس خودتو حفظ کردی