2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گف نمیخوامت چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11052 بازدید | 110 پست
منم خیلی تلاش کردم حفظ کنم بهم می‌گفت نمیخوای برو ولی الان دیگه نمی تونم تحملش کن

هرچی بمونی بیشتر عذاب میکشی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نیاد تکلیفت مشخص میشه باز که گفت جداشیم بگو بسم الله اقدام کن  چرا میزاری منت سرت بزاره  ...

از طلاق میترسم ..نمیخوام طلاقم بده ..با اینکه خسته شدم تو دعوا میگه طلاق از طرفیم نمیخوام جدا شم 

خب نیاد تکلیفت مشخص میشه باز که گفت جداشیم بگو بسم الله اقدام کن  چرا میزاری منت سرت بزاره  ...

منم گفتم بابا اصلا من زن بد عفریته تو پرفکت چرا خودتو از دست من نجات نمیدی الان که من جدی ام پشیمون شده

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
دلم خیلی خونه ولی خب شرایط جداشدنم ندام😓

چی بگم والا 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
از طلاق میترسم ..نمیخوام طلاقم بده ..با اینکه خسته شدم تو دعوا میگه طلاق از طرفیم نمیخوام جدا شم&nbs ...

من نمیگم جداشو محکم جلوش وایسا ببینه ترسی نداری  

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴
یازده سال کشش دادم خیلی پشیمونم

خدا بهت کمک کنه عزیزم

عزیزم نظر منو خوندی ؟؟؟ تحربه ی خودمه و خیلی ام موثر بود اگه خواستی امتحانش کن

الان رفتم خوندم مشکل اینجاست که دیگه نمیخوام درست بشه اگه راهی دارید بیاد توافقی جدا بشیم ممنون میشم 

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
اگه اخلاقت خوب نیست سعی کن درستش کنی .،جدا شدن کمک نمیکنه بهت.تو جامعه ای ک پر از گرگه .یه فرصتی به ...

سره اینکه چرا وسایل کارشو مرتب نکردم یا چرا وسیلشو درس استفاده نکردم..خیلی حساسه

احساس میکنم جدیه ،این اولین شبیه که جامو ازش جدا کردم  بخدا موندم

چی بگم ولی هیچوقت خودت خونه رو ترک نکن.هروقت اسم طلاق اورد بگو تشریف ببرمحضرمهریموبریزبه حسابم وبعدطلاقنامه رو بیارتابرم یابگو ناراحتی بزار برو.من خودم درگیردادگاهم چندسال به خدابعدازطلاقم خبری نیست.بیچاره مازنهاکه نه خونه پدراسایش داریم نه شوهر