2777
2789
عنوان

کات رابطه

150 بازدید | 8 پست

۵ ماه با هم بودیم خیلی خوب بودیم میشه گفت فوق العاده..من از همه لحاظ سرترم همه میگن..

الان ۱۱ روزه کات کردیم و ۵ روزه حرف نزدیم 

اولش از ی دعوا مثل دعواهای معمولیمون شروع شد تلفنی ب خاطر مردم سر من داد زد من ناراحت شدم و قهر کردم بعد اون اومد معذرت خواست ولی من دیوونه قبول نکردم ک کاش میکردم..🥲بعد اون ک من ی روز قهر بودم اومد گفت تمومش کنیم اولویتات برام مشخص شد بحث کردیم و اینا بعدش گفت اخلاقمون باهم خیلی فرق داره آینده ای نداریم باید کات کنیم بعد ک من قبول نمیکردم گفت تو ی سال ازم بزرگ تری و شهرت یک ساعت فاصله داره..بعد اونم آخرین بار ک حرف زدیم گفت من بلاتکلیفم و هیچی ندارم میترسم این همه سال اسیرم شی و بعد مدیونت شم و نشه ازدواج کنیم گفت ته دلم دوس دارم برگردیم ولی تضمینی برا آینده نیس..ک من قبول نکردم و تموم شد 

از حرفاش چ نتیجه ای میگیرین؟من نفهمیدم درد اصلیش چی بود؟چیکار باید میکردم ک نکردم همه اینا چند روز بعد تولدی ک براش گرفتم اتفاق افتاد کلی احساس و هزینه براش کردم..اونم خیلی منو میخواست نمیدونم چی شد یهو اینجوری کرد‌‌..

دوستشم ی بار اوایل باهام حرف زد گفت دوست داره و دوس داره برگرده اون ب این راحتی کات نمیکنه ببین چی شده ک گفته کات..

نظرتون؟

:)

یکی بهتر از تو گیر آورده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم از سرش زیادی بودم بهتر از من نگاش نمیکنه 

براش ریخته

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره