2777
2789
عنوان

لغو کاربری بشی تاپیکا چی میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 26 پست
سلام استارتر حرفی که کاربر یلدا زدن کاملا درسته، ببین تاپیک های که هر کاربر میزنه مثل دونه های تسبی ...

میدونی تاپیکام موضوعات پراکنده بودن ولی از این ترسیدم که یکی بتونه بیاد همه ی تاپیکامو بخونه اونجوری ممکن بود شناخته بشم.اگه فقط به صورت پراکنده و براساس موضوعای سرچ پیدا میشن که مشکلی نیست

ببین اگه به هر دلیلی تعلیق شدی، اگه اکانتت برگشت که خب دسترسی به کل تاپیک هات داری که میتونی هر کدوم رو خواستی بدی حذف تاپیک، برات پاک کنه

ولی فرض که اکانتت برنگشت، احتمال یک در یک میلیارد، شما توی این شرایط، از سرچ گوگل کمک بگیر و عنوان تاپیکت رو از اونجا بیار بالا که بلدی، حالا تست کن، بذار حذف لینک، ببین برات پاک میکنه یا نه، اگه پاک نکرد چون اون اکانت تعلیق شده، بده به دوستات که براش گزارش بزنن پاک بشه. 

انشالله که موفق باشی 🙏💐

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگه به هر دلیلی تعلیق شدی، اگه اکانتت برگشت که خب دسترسی به کل تاپیک هات داری که میتونی هر کدوم ...

میدونی یه پست مشخص نیست.میخواستم همه ی تاپیکامو پاک کنم.کلا از صفحه ی سرچ گوگل محو بشم.اطلاعات خصوصی توش نیست فقط حس خوبی ندارم که مشکلاتم تو گوگل ثبت شدن

ببین اگه به هر دلیلی تعلیق شدی، اگه اکانتت برگشت که خب دسترسی به کل تاپیک هات داری که میتونی هر کدوم ...

یه ذره پیجیدا گفتی گیج شدم.یعنی بایه اکانت دیگه مای اکانت تعلیق شدم لینک خذف تامیک بزنم پاک میشه

یه ذره پیجیدا گفتی گیج شدم.یعنی بایه اکانت دیگه مای اکانت تعلیق شدم لینک خذف تامیک بزنم پاک میشه

ببین شما قبلا یه اکانت داشتی به اسم x, الان اون اکانت به هر دلیلی تعلیق شد و فرض که باز نمیشه، یه اکانت دوم داری به اسم y, حالا با این اکانت دومت، میری لینک تاپیکی که با اکانت x, زدی رو میذاری. 

اره با اکانت دومت ، میری لینک تاپیک ی که با اکانت اولت زدی رو میذاری. حالا یا اون نی نی یار میفهمه و پاک نمیکنه یا نمی فهمه، به نی نی یار 5 گفتم میخوام اینکارو کنم، گفتش خب تست کن ببین متوجه میشه یا نه. 

.
ببین شما قبلا یه اکانت داشتی به اسم x, الان اون اکانت به هر دلیلی تعلیق شد و فرض که باز نمیشه، یه اک ...

ممنونم که با حوصله جواب میدی.اینکه من لینک اون تامیکو بذارم چه اثری میذاری خب؟واینکه چجوری میتونم اینکارو کنم

ممنونم که با حوصله جواب میدی.اینکه من لینک اون تامیکو بذارم چه اثری میذاری خب؟واینکه چجوری میتونم ای ...

ببین وقتی توی گوگل سرچ میکنی مثلا عنوان تاپیکت اینه که کتاب2، خب؟ لینکش رو تو سرچ میاره ولی وقتی میزنی که کامل نمایشش بده، پیغام میده که این مطلب وجود نداره یا حذف شده. 

منتها عکس کمی متفاوته و از زمان حذف اون مطلب تا زمان حذف عکس از گوگل، این کمی زمان میبره. 

لینک تاپیک رو میذاری توی تاپیک نی نی یار حذف که تاپیکتو حذف کنه دیگه، 

میری لینک رو کپی میکنی. و میذاری توی این تاپیک

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

.
ممنونم که با حوصله جواب میدی.اینکه من لینک اون تامیکو بذارم چه اثری میذاری خب؟واینکه چجوری میتونم ای ...

ببین وقتی توی گوگل سرچ میکنی مثلا عنوان تاپیکت اینه که کتاب2، خب؟ لینکش رو تو سرچ میاره ولی وقتی میزنی که کامل نمایشش بده، پیغام میده که این مطلب وجود نداره یا حذف شده. 

منتها عکس کمی متفاوته و از زمان حذف اون مطلب تا زمان حذف عکس از گوگل، این کمی زمان میبره. 

لینک تاپیک رو میذاری توی تاپیک نی نی یار حذف که تاپیکتو حذف کنه دیگه، 

میری لینک رو کپی میکنی. و میذاری توی این تاپیک

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

.
بعضیا میگن انکار این کارو کنی کاربریت میترکه

برای گزارش میگن، میگن اگه کسی تاپیکی رو الکی گزارش بزنه، نینی یار متوجه بشه، اون کاربر رو تعلیق میکنه. 

ولی اگه اون تاپیک رو بذاری توی تاپیک حذف، اون حالت گزارش رو که نداره نگران بشین. 

حالا اون حالت دوم، فرض که پاک نشد. شما به نینی یار میگین که این محتوا مثلا خصوصیه، منم دادم که گزار‌ش بزنن، شما چی صلاح میدونی؟ اونا هم راه میان، اگه چیز خصوصی گفته باشی، اون تیکه شو، حالا عکسی باشه، شماره مبایل یا ایمیلی باشه، برش میدارن، حتی اگه حذفش هم نکنن باز شما اینطوری جلویی

.
بعد اگه اون سیمکارتی که باهاش اکانت تعلیق شدهم ثبت بود دستم نباشه ولی پسوردم یادم باشه میشه اکانت تع ...

اکانت تعلیق شده ای که کلا تعلیق بشه، سر هر چی، نینی یار بگه دیگه برنمی گرده، اون شماره رو دیگه فراموش کن، دیگه نمیتونی با اون شماره توی سایت اکانت بزنی. 

.