2777
2789
عنوان

بچه های شماهم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 22 پست
ما ساعت ۹.۵ _۱۰ همه چراغارو خاموش میکنیم بعداز نیم ساعت که بچه ها خوابشون برد دوباره باهم میشینیم فی ...

اینا مثل جغد می مونن عمرا بتونیم بعداز خوابیدن اینا تلویزیون روشن کنیم

خدایا خودت کمک کن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه نازه خداحفظش کنه ماحتی همه لامپ ها رو خاموش کردیم که بلکه بخوابن 

ممنون عزیزم ...لامپم خاموش کنیم فایده نداره چون دارن فیلم های خاله ستاره نگاه میکنن

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
خب خواهرم نزار تو روز بخوابن...منم نمیذارم بخوابه...اگه روز بخوابه شب کشیک میده.‌‌..😁😁

اگه روز هم نخوابن دقیقا شب لحظه اذان میخابن باز تا ساعت ده دوباره بیدارمیشن وتاصبح کشیک میدن

خدایا خودت کمک کن 

عزیزم بهترین راه اینه که تو طول روز براشون وقت بذاری محیط رو اروم کن تلوزیونو خاموش کن گوشی رو بذار کنار یه ساعت باهاشون بازی کن گاهی وقت بذار با هر کدوم جدا بازی کن کاری که اونا دوس دارن انجام بده روزانه چند نوبت بغلشون کن منظور از بغل مثله وقتیه که شیر میخوردن بچه هایی که میچسبن از لحاظ احساسی ارضا نشدن کمبود محبت دارن یه روز امتحان کن مطمئنا شب بهت نمیچسبن برا خوابم دو ساعت قبل از تایم خواب چراغارو کم کن اروم بحرفید تلوزیونو یواش کنید یا خاموش کنید سره تایم چراغارو خاموش کنید خودتونم تا موقعی که بخوابن تو اتاق باشید چراغ خاموش باشه بعد بیاید بیرون اینجوری یه مدت بعد خوابشون میگیره خودشون 

صبح ها زودبیدارشون کنی یه ساعت هم ظهر بخوابن باز زود میخوابن من وقتی دخترم کوچیک بود ۲و۳ساله میبردم بیرون پارک یا قدم میزد خسته میشد یااگه دیگه خیلی اذیتم میکرد میبردم حموم با یه تشت پرآب ،آب بازی میکرد خیلی خسته میشد غذاشو میخورد بیهوش میشد😂

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
عزیزم بهترین راه اینه که تو طول روز براشون وقت بذاری محیط رو اروم کن تلوزیونو خاموش کن گوشی رو بذار ...

عزیزم اینقد وابسته من هستن عمرا بذارن زن وشوهر تو روز حتی یه دقیقه تواتاق خلوت کنیم یه سروصدایی میکنن که ابرو برام نمیذارن

خدایا خودت کمک کن