2777
2789
عنوان

بچه های شماهم

366 بازدید | 22 پست

2تادختر 3ساله ونیم و2سال ونیم دارم که یه هفته شب که میشه نمی خوابن نمیذارن مازن وشوهر راحت باشیم هرشب منو می خوابونن بعدخودشون میخابن الان با دعوا گفتم بخابید دیگه بچه های شما ساعت چندمیخوابن الان دخترام مثل اهن ربا چسپیدن بهم من همین گوشی رو بذارم کنار مثل جنازه بیهوش میشم ازبس خسته ام 

خدایا خودت کمک کن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر پن دو سالشه الان فرغون پلاستیکی برداشته تو خونه هل میده

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
ساعت ده جا میندازم میگییره می‌خوابه‌... البته اگه ی وقتایی ظهر خوابیده باشه خیلی اذیت میکنه

بچه هام بعدازظهر همیشه میخوابن برای همین شب ها اذیت میکنن

خدایا خودت کمک کن 

ما ساعت ۹.۵ _۱۰ همه چراغارو خاموش میکنیم بعداز نیم ساعت که بچه ها خوابشون برد دوباره باهم میشینیم فیلم میبینیم و....

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
بخدا همین امروز باشوهرم دعوام شد بخاطر همین که اینا نمی خوابن

ما هم سر بچه اولم مشکل داشتیم الان عادت کردیم

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه