2777
2789
عنوان

همه ی مردا

339 بازدید | 14 پست

لر ترک شمالی جنوبی کرد 

حتی زناشون 

هر جای ایران 

هم خوبن هستن هم یه تعدادی ادم نا حسابی😂دارن نمیشه اینجا به شناخت رسید بخدا

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

این درست ترین تاپیک این سایته

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یس

💔💔💔💔💔بهت گفتم چیا اذیتم میکنه و با همونا اذیتم کردی! 😊 اینکه یکیو بین زمین و هوا معلق بزاریم نه انسانیه نه شرافتمندانه ک با احساسش بازی کنی کلی دروغ ادم ها به اندازه کافی خستن ادم ها خسته ترشون میکنن خطرناک تر از انسان موجود دیگه ای رو کره زمین ندیدم😣 آدم از کسی ک دوسش داره حتی یه روزم نمیتونه بی خبر باشه بی خبری و بی تفاوتی یعنی از اولم برام مهم نبودی همه متوجه بی احترامی میشن فقط بعضی وقتا طرف انقد یکیو دوست داره ک هی بهش فرصت میده به امید اینکه درست میشه و هر بار بدتر میشه تا جایی دیگ کاملا ناامید میشه و میره و دیگ هیچ راهی نمیمونه و هیچیم درست نمیشه و مثل قبل نمیشه کاش بدونیم یکی کوتاه میاد خر نیست فقط از دوست داشتنه ولی خب یه وقتایی انگار هرچی تلاش کنی نمیشه بدترم میشه

صحیح 

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین

افرین

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)

من کوچیک همتونم😂❤️

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
ببخشید یه تاپیک دارین که عنوانش رسیدن به معشوقه.بهم نرسیدن؟

اون مال سال 99ه 

چرا نامزدیم بعد از 7 سال 

ولی خب تا کارش درست نشه کامل بابام نمیذاره عقد کنیم 

ایشالا خوشبخت شین🙂🙂🙂

ممنونم انشالله